Personlighetstest!

Detta persontyptest gjorde jag igår och fick fram detta!

Din persontyp: ENTJ

 

"Fokus på att fatta beslut"

ENTJ-typer är ofta energiska, strukturerade och beslutsamma personer, som tycker om att organisera, genomföra planer och leda andra mot ett mål. Deras talang ligger i att utveckla de överordnade och strategiska planerna, och vara den drivande kraften när de ska realiseras. De är framåtseende och risktagande när det gäller nya möjligheter som erbjuds. De framstår ofta som karismatiska personer, som ger andra en naturlig lust till att vilja vara med i deras projekt.

För ENTJ-typer är det därför viktigt att organisationen eller verksamheten är obyråkratisk, men ändå så strukturerad och välorganiserad att de kan arbeta fritt och självständigt inom dessa ramar med att omsätta idéer till konkreta handlingsplaner. Man ser därför ofta denna typ i framträdande ledarpositioner i välstrukturerade organisationer, där de har stort inflytande och ansvar. Oftast hittas de inom:

Följande kända personer har persontypen ENTJ: Bill Gates, Margaret Thatcher, Napoleon Bonaparte

Vilken persontyp är dina vänner, din familj eller din partner?

Vilka persontyp är dina vänner, din familj eller din partner? Vet man vilken persontyp de personer man umgås med har, kan det öka förståelsen för deras reaktioner och förebygga problem som uppstår pga att personer ser på världen på olika sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0