Lönen har inte kommit än!

Morrn morrn mina vänner!
 
Så var vi inne på dag 6 i kaosutförsäljningen , och det börjar bli tomt och rörigt ,och vi alla börjar bli väldigt trötta, men stämningen är fortfarande otroligt bra och alla är glada och håller humöret uppe, trots omständigheterna.
 
Igår kom Robin in och köpte en ny TV, 51 tum Samsung plasma (7 serien), för att hans gamla bara dött, och sedan kom han hem till mig och jag hjälpte honom med räkningarna.
Linda kom oxå till jobbet för att skriva ut några bilder , och igår gick labbet på högvarv, eftersom jag fått flera stora ordrar från Hötorget som jag hjälpte dem med, bl.a. en på 1900 bilder.
 
Vi har fortfarande inte fått våra löner och nu börjar det kännas jobbigt eftersom räkningarna ska in och kassan är tom, men de har lovat att pengarna ska komma denna vecka, så jag hoppas verkligen det.
 
Igår kom min gamla granne från Jakan in på jobbet , han jobbar i Kista och brukar komma in på luncherna ibland, och han tipsade mig att de behöver folk på hans jobb, så jag bad honom maila över olika jobb så jag får se, allat kan vara av intresse.
Det är alltid roligt när andra tänker på en och vill hjälpa! :-)
 
Nu har jag inget mer att skriva om idag, så jag önskar er en bra dag så hörs vi snart igen!
Kramar från mig till er alla!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Olgs

Jag tror lönen kommer imorgon:)!!!!!!
Wohooooo!!!!!
Kram

2012-09-27 @ 09:45:04
Postat av: Olgs

Jag tror lönen kommer imorgon:)!!!!!!
Wohooooo!!!!!
Kram

2012-09-27 @ 09:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0