7:e dagen med huvudvärk!

Nu börjar jag bli riktigt less på denna fruktansvärt envisa och jobbiga huvudvärk som hållit i sig i 7 dagar!
Idag var den värre igen och jag börjar undra om det kan bero på att "hjärnkontoret" har börjat arbeta igen efter 5 månaders vila!? Annars kanske det är dags att börja bli orolig!?
Jag har iaf arbetat dessa dagar men känt att jag inte varit på topp, och just som jag verkligen behöver vara fokuserad eftersom min chef och min kassachefskollega har semester, och jag jobbar ett extra långt pass.
Inatt har jag iaf fått mina 8-timmars sömn och jag hoppas att jag är piggare än igår.
 
Nu går jag alltså in på min andra långa dag irad, och då är det  endast en dag kvar och sedan kommer en kort dag och 2 lediga. Det är tur att jag trivs så bra och tycker att det är roligt att gå till jobbet, för det gör det betydligt lättare att gå upp på mornarna, trots huvudvärk.
Igår fick jag lunchsällskap av Eva W med kidsen och vi åt på Leklandet i Barkarby, de serverade jätte fräscha sallader bla, även mamsen och papsen kom in på en kort visitpå em.
 
På lördags har jag bjudit hem det gamla gänget från Kistabutikerna (Expert), och tanken är att vi ska gå på Garbo och förfesta hos mig. Det sska bli kul att se alla igen, och jag hoppas verkligen att min huvudvärk är över tills dess.
 
Ha en bra dag och njut av vårsolen!
Kram Pia
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0