Ändrade planer för dagen!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag hade jag räknat med att vara ledig och hinna med massor med saker, vilket jag iofs kommer att hinna med ändå, men pga sjukdom så hoppar jag självklart in och jobbar istället. Det blir visserligen stängning från ca kl 16-21, så jag kommer som sagt att hinna med mina "måsten" som jag planerat in innan iaf.
Jag behöver ju få in alla extra tid jag kan eftersom jag inte har någon betald semester, och dessutom VILL jag jobba, för det är så j...vla roligt. :-)
Däremot får jag tyvär lov att avboka min rosèkväll med ev kräftor, som jag bokat med Katarina som jag träffade igår, men jag hoppas det blir fler tillfällen snart.
 
Men jag kommer att hinna med förmiddagspromenaden, laga naglarna, reklamera mina nya solbrillor (som glaset släppte på igår), m.m......
 
Ska prova ett 3:e nagelställe idag. Min första var ju i Jakan, men det är ju lite bökigt att sitta och åka dit för att göra naglar när det finns 5011 nagelställen i Sumpan med gångavstånd till mig, så jag ska idag prova ännu ett 3:e ställe och se hur de är. Nu är naglarna katastrof!!!
 
Ha en  bra dag mina vänner, för det tänker jag ha! :-)
.

Det viktigaste av allt är att jag hinner mysa med  min älskling!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0