Måndag hela veckan!

Just nu är jag inne i en jobbperiod, och det kånns riktigt bra!
Jag tycker mycket om mitt nya jobb och mina kollegor, och att äntligen få göra det jag älskar och kan bäst av allt, dvs jobba med foto.
Men på ett sätt saknar jag Media Markt och Expert och mina kollegor där. Man hade alltid någon att prata med och det var rolig stämning. Det är ju skillnad att jobba på ett större ställe med fler anställda, men jag gllar att jobba på ett litet ställe där man får ta mer ansvar och friare händer.
Dessutom har vi ju fotostudio och jag hade min 5:e studiofotografering i lördags och det gick jättebra. :-)
 
Igår körde jag hem Simba  efter 5 dagar hos mig, och det känns så tomt på en gång, jag saknar honom. Men nu är det som sagt mycket jobb denna vecka och då är det bäst att han är hos Kalle och Lena.
Dessutom är det nog skönt för honom att få vila upp sig lite efter 5 intensiva dagar hos mig med mycket aktiviteter och resor.
Igår fick han dock en skön vilodag när jag jobbade, tillsammans med Linda och Maria som låg och sov så gott som hela dagen, efter deras festkväll.
Jag är såååå glad att jag jobbade och inte kunde följa med på Garbo, för jag mådde betydligt bättre än dem.
Ha ha ha ....
Nu är det mindre än 3 veckor kvar tills vi åker till Turkiet, och det ska bli skönt med ny miljö och bara vila, sola och umgås med min underbara dotter.
Snart kommer även min underbare son hem efter 2 veckor i Ayia Napa, och han kommer nog att vara helt slut efter 2 veckors festande.
 
Ha en toppen måndag....hela veckan! :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0