Snart slut på 2013!

Ja då närmar vi oss slutet på detta år, 2013, och snart börjar de nya 2014!
 
Det har varit dåligt med bloggande för min del den senaste tiden och det beror på att jag inte orkat vara inne på datorn, den har inte ens varit påslagen på flera dagar.
 
Summa summarum av år 2013 så har väl inte året varit så illa!
Jag började året som arbetsbefriad men det ändrades ganska snart och jag började då arbeta på Media Markt som assisterande kassachef, vilket var väldigt roligt, dock var själva arbetsuppgifterna lite tråkiga, pappersjobb är inte det roligaste, men för övrigt trivdes jag väldigt bra.
Men det blev inte så långvarigt då mitt vikariat gick ut i juni och de insåg att de inte hade råd att förlänga det, så dagen efter fick jag ett nytt jobb på Fuji Fotocenter i Kista, där jag fortfarande jobbar och trivs väldigt bra, både med arbetsuppgifterna och mina goa kollegor.
 
Så man kan väl säga att år 2013 har fört med sig en del lycka för min del, dessutom har jag fått må bra och vara frisk.
Snart ska vi säga adjö till det gångna året och välkommen till det nya, och jag ska fira nyår med några nära vänner och en god middag, tillsammans med vovvarna, hemma hos mig.
Igår var Mona och jag och köpte maten m.m., och idag blev det en skön långpromenad i solen och en kaffe och pannkakor på uteservering vid vattnet vid Bårhuset.
Helt sjukt att sitta ute så här i slutet av december!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0