Det ser just ut!

Igår var en spännande och intressant dag på olika sätt.
Bl.a. så började den med ett besök på Albano Djursjukhus för att kolla Simbas leder och muskler, som han får ont i när han ansträngt sig mycket och länge, och nu har det skickat en remiss till en magnetröntgen.
 
När vi var klara där åkte vi till Jakobsberg där jag gick en liten promenad med Simba, innan jag skulle lämna honom hos farmor en stund för att jag skulle på jobbintervju på Media Markt som biträdande kassachef.
Innan jag åkte till intrevjun åt jag lunch med Anna på Kinarestaurangen "Elegant garden" i Jakobsbergs centrum, där vi varit stammisar när jag bodde och jobbade i Jakan, och en av kineserna som jobbar där blev överlycklig av att se mig, han fixade det bästa bordet mitt i lunchrusningen och servade oss med kaffe och mintkakor till efterrätt.
Det är alltid lika roligt att känna att man är saknad och uppskattad! :-)
 
Intervjun på Media Markt kändes väldigt bra måste jag säga och hoppas verkligen att jag får jobbet!
Fick t.o.m. en kram av den andra biträdande kassachefen, som jag isf ska dela tjänsten med, när jag gick.
Jag får besked denna vecka, så håll tummarna!
 
På den ekonomiska sidan så lättade det ytterligare med att jag fick in resterande av pengarna för kameran som jag sålt.
 
Det börjar se mycket ljusare ut för mig just nu....kan det vara lyckopengen som jag hittade häromdagen!?
Jag kanske ska köpa en Trisslott idag!
 
Nu väntar jag bara besked ang AFA-försäkringen som jag lämnat in och de kan göra stor skillnad i min ekonomi just nu och jag kan spara för en resa längre fram, det kan handla om från 29 000-44 000:-, beronde på min ålder och hur länge jag har arbetat inom Expert.
 
Imorgon får jag besök av en gammal väninna från Östersund, som ska bo hos mig från torsd-söndag, och hon ska bjuda mig på Jerry Williams show inkl middag på lördag, och det ska bli jättekul. :-)
 
Ha en toppen dag.....det tänker jag ha!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Roger

Kappan vänds efter vinden alltså...? Från att ha avskytt MM så blir du kanske en del av dem...? Haha skoja bara! Antar att det är i Barkarby du varit...? Håller tummarna för dig kompis! Kram

2013-02-07 @ 00:53:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0