Varför är vissa så griniga jämt?

Jag blir alltid förvånad när jag möter vissa människor som verkar bestämt sig för att leva livet grinniga och sura mot alla de möter.
Vi har en sådan granne i vårat hus.
En tjej i dryga 30-års åldern som alltid är så sur och grinig när man möter henne, och igår kom jag ett par meter bakom henne när vi skulle gå in genom porten, hon såg och hörde mig, men hon vände sig inte ens om och hon smällde igen dörren framför näsan på mig.
Jag hann ta den i farten och sa "Tack" högt när jag kom in, men hon skyndade bara upp för trappan och tittade inte ens på mig.
Jag hälsar på alla jag möter i huset, och definitivt så håller jag upp dörren om någon kommer bakom mig, det hör ju till vanligt folkvett och sunt förnuft.
Men jag pratade med en annan granne som visste exakt vem jag menade, och hon berättade storyn om denna griniga person, att hon alltid är likadan, hon tex smällt igen dörren för henne oxå.
 
Jag undrar vad det är som gör att vissa alltid är sådana!?
Mår hon bra av att vara sådan?
Hur ser hennes liv ut?
 
Jag försöker iaf ta vara på varje dag och vad den har att erbjuda och vara positiv och se det goda i människor, även om det ibland är svårt.
Men jag har en valmöjlighet, jag väljer hur jag vill leva!
Jag vill leva ett lyckligt liv och njuta av det, och det får mig att må bra! :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0