Nytt år!

Jaha då har det varit dåligt med bloggande för mig i början av detta år, och det bådar väl inte gott.
Så då får jag ändra på det! :-)
Detta år har väl börjar bra för min del, bortsett från en del småkrämpor i bl.a. mina fötter och nu har jag även fått menskrämpor, har ont i hela nedre delen av kroppen, molande tröthetsvärk och det känns som om allt ska åka ur mig, obehaglig känsla som jag inte haft på flera år eftersom jag ätit piller. Jag förstår varför vi kvinnor blir deprimerade , arga, irreterade, sura, m.m.....när vi har den perioden i livet, men en positiv sak är väl att jag fortfarande är en fungerande kvinna, dvs jag är INTE i klimateriet ännu. :-)
 
Annars håller det i sig med våra promenader och igår var jag in till stan med Maarit och lämnade tillbaka lite saker som jag köpt, bl.a. den turkosa paljetttunikan, och fick tillbaka lite pengar, vilket är vlkommet så här efter jul.
Det blev en mysig eftermiddag på stan och en sen tacolunch tillsmmans med Maarit.
Det blev även lite shopping men mest tråkiga nyttosaker som tex bindor (vilket jag inte köpt på flera år, måste gå till gyn snarast)!
 
Köpte bl.a.. dessa roliga lösögonfransar på rean.
 
Jag har testat magnecyl på Simba pg.a. hans smärtor i nacke och leder , som han haft problem med varje dag nu en tid, och det har hjälpt, han har varit som en ny hund.
Jag gav honom en morgon och en kväll i 3 dagar och nu återstår att se om det bir någon förändring, dvs om det var någon inflamation eller om det är något permanent som måste göras något åt.
 
Nu blir det förmiddagspromenad!.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0