Ny vecka och snart ny månad!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag är det måndag och en ny vecka och snart även slut på denna månad och början på nästa, augusti.
Tiden går på tok för fort  och jag känner inte att jag hinner med allt jag vill göra, alla som jag vill umgås med, träffa alla jag vill träffa....m.m...... Tiden är mitt stora hot i tillvaron annars är mitt liv så bra som jag vill ha det!
 
Igår efter att jag slutat jobba kl 21, åkte jag till Jakan och hämtade Sebbes bil som stod hos Kalle och Lena, för att åka till Arlanda och hämta Linda och Sebbe som kom hem från Polen.
Men jag hade även tid att hälsa på Nettan och Micke en snabbis och dricka en kopp thè innan jag åkte och hämtade hem mina älsklingar.
 
Idag återstår även en jobbdag från kl 12-21 och imorgon till kl 10-19 och sedan är jag ledig i 3 dagar och då ska jag försöka hitta på roliga saker med Simba och vänner.
På onsdag åker jag ev upp till Älvkarleby över en dag för att hälsa på mamma och pappa som hyr sin vanliga stuga där, sedan återstår torsdag och fredag att plannera in något. :-)
Min gamla kompis Helène Hörberg är uppe i Älvkarleby och tältar så då får jag äntligen träffa henne igen, och det ska verkligen bli roligt.
 
Det är förresten skönt att vi äntligen fått lite regn, för de har varit så otroligt varmt och torrt så långe nu.
 
Ha en toppen dag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0