Soffdag blev jobbdag!

Idag vaknade jag först kl 10 då Linda kom och väckte mig, för att de skulle låna bilen, men jag somnade om så fort hon gått igen och vaknade inte till förrän vid 12-tiden, och flyttade då ut i köket för en kopp kaffe och en smörgås.
Det blev en ganska sen natt, var inte hemma förrän ca kl 03 på morgonen och det var längesedan jag var ute på stan så länge.Det blev dessutom en skön promenad hem från Näckrosen då jag tog första bästa t-bana och orkade inte vänta 15 min på min.
 
Så idag har jag inte varit så pigg....av förklarliga anledningar, så jag såg fram emot en "soffdag" och TV-tittande, och de visade Grease på 4:an så det passade alldeles utmärkt med tanke på mitt skick och vädret ute.
Men när Grease 2 just börjat så ringde Emelie från jobbet och frågade om jag missat att jag skulle jobba från kl 15.30-21.00.
Det hade jag totalt missat när jag skrev av mitt schema, så det blev full fart in i duschen och slängde i mig en sen lunch/tidig middag och inom knappt en timme var jag påväg till jobbet.
 
Hade jag vetat att jag skulle jobba så hade jag aldrig varit ute så sent på natten....men men.....
När jag kom till jobbet så förstod både Emelie och jag varför jag missat det, det berodde på otydligeheter i schemat då vi fotat av det och pappret var vikt just där.
 
Så min "soffdag" blev en "jobbdag" istället! :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0