Svan attack!

Morrn morrn mina vänner!
 
Idag vaknar man till solsken igen, till sillnad mot gårdagens regn, men det var iofs skönt med lite regn efter alla soldagar och det behövdes verkligen i marken.
 
Gårdagen började med en liten morgonrunda med Simba innan jag gick ut på en powerwalk runt sjöarna i högt tempo tillsammans med Dennis.
Resten av dagen hade jag en mysdag tillsammans med Linda som sovit över från tisdagen, och vi gick bla och kollade i lite affärer inför resan som vi bokat och  betalat nu, till Marmaris Turkiet den 25 aug.
 
På kvällen gick jag och Simba ut med Mona och vovvarna, det var sista kvällen hon var hundvakt åt lilla "duracelkaninen" Alice. Vi gick även vi runt båda sjöarna
Men vid mitten av Råstasjön så ligger det en svanfamilj just vi vägkanten och den ena svanen (antar att det är pappan) är galen och går mot attack mot Mona och vovvarna då hon går förbi före mig.
Svanen reser sig och sträcker upp halsen och fäller ut vingarna och springer mot dem.
Jag blev så rädd och tänkte på vad som skulle kunna hända med Simba, för det var uppenbart att det var hundarna den var ute efter.
Jag hade ur att det var en snäll man som erbjöd sig at hjälpa mig och Simba förbi den ilskna svanen då han märkte hur rädda vi blev, så han gick mot svanen så vi kunde springa förbi bakom honom.
Tur att det finns snälla och modiga människor! :-)
 
Svanar är väldigt vackra att titta på, men kan bli helt galna när de har ungar som de ska försvara.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0