Ny vecka nya roligheter!

Morrn morrn mina vänner!
 
Nu är det en ny vecka  och värmen är kvar, dock har det redan börjat gå åt det mörkare hållet igen, vilket känns trist, men det får inte hindra mig att njuta av sommaren och livet. :-)
Så nu är det alltså en ny vecka med nya äventyr och utmaningar!
Är ni sugna att deta dessa med mig så hör av er så hittar vi på något skojigt.
Jag har inte tänkt ta någon semester i sommar, men har flera lediga dagar så jag kommer kunna göra massa roligt ändå, och kom gärna med förslag.
 
Jag tänkte göra ett nytt försök med Pampas nu på lördag!
Alla som är sugna på att tillbringa ett par timmar i en underbart mysig miljö vid vattnet och äta brunch, eller bara ta en fika, tveka inte utan kom till Pampas Marina från kl 12.
Denna gång hoppas jag att vi blir ett roligt gäng!
Ses där! :-)
 
Igår jobbade jag ensam från kl 16-21 och det gick riktigt bra.
Jag hade massor att göra hela tiden, både kunder och så gjorde jag nya prisskyltar till kamerorna, och det var kul att se att mina gamla takter sitter i.
Jag behövde inte ringa och fråga om något och jag klarade mig ovanligt bra för att endast ha jobbat 3 dagar tidigare. :-)
Dessutom var det riktigt roligt att få göra allt själv! :-)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej jag har blivit förtjust i pampas marina genom dina fina bilder, skulle gärna besöka det men jobbar tyvärr på lördag. Några av mina jobbar vänner tänkte gå dit på fredag kväll ca 18 tiden och ta något att äta eller dricka. Finns du i närheten då kom gärna dit. Jag vet inte så mycket om stället för dagen så man kanske är lite virrig ang plats och att hoppas på att solen är framme! Mvh Ulrika.

2013-06-24 @ 20:13:48
Postat av: Pia

Hej Ulrika!
Vad kul att man lyckas locka dit flera genom mina bilder!:-)
Man vet aldrig vad jag hittar på på fredag kväll, kanske tar vi en prommis med vovvarna och tittar in på Pampas. :-) Kram Pia

2013-06-25 @ 11:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0