Nytt jobb....igen!

Morrn morrn mina kära vänner!
Jag vill börja med att tacka för allt stöd genom meddelanden via sms, telefonsamtal, facebook och här på bloggen!
 
För er som undrar vad som hänt så kan jag meddela att tyvär så fick jag inte vara kvar på Media Markt i Barkarby, där jag trivdes väldigt bra, pga ekonomiska problem, dvs de har ej råd att ha 2 st ass kassachefer, så sist in först ut. :-(
Det var även jobbigt för min goa chef och personaltjej Karin att meddela mig detta, eftersom enligt dem, så är jag så omtyckt bland alla i varuhuset, och det känns väldigt roligt att få höra iaf.
 
Men redan samma dag som jag fick det tråkiga beskedet så ryckte jag upp mig ordentligt och satte mig vid datan för att söka jobb, och tack vare en gammal kontakt på Fuji, Ola, så fick jag tips om att de sökte personal på Fuji Fotocenter i Kista, så jag ringde direkt.
Eftersom jag haft att göra en del med dem då jag jobbade i Kista så visste hon vem jag var när jag ringde, och blev glad att jag hörde av mig. Så jag var där och provjobbade lite igår från kl 10-12 och det kändes grymt bra, och jag börjar arbeta där den 17 juni, eftersom mitt kontrakt går ut den 16 juni på Media Markt. :-)
 
Det var verkligen snabba puckar och jag har nog inte hunnit smälta detta ännu.
Men nu får jag jobba med det jag tycker om, foto! :-)
 
Igår kom några vänner över för att fira med mig, och jag bjöd på mousserande, gjorde det även på jobbet.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0