Känner mig låg!

Jag är just nu inne i en väldigt "låg" period, dvs jag känner mig låg, deppig, ledsen...
Jag har liksom en tyngd över mitt bröst , en stor klump i halsen och magen, och det känns som om jag vill bara dra något gammalt över mig och bara gråta och sova.
Jag försöker hålla humöret uppe så gott jag kan , men när jag är ensam så känns det jobbigast, det gäller även när jag är ensam på jobbet.
Jag vet ej vad detta beror på, eller vad jag kan göra åt det.
Det påminner mkt om när jag gick in i väggen för ca 2 år sedan, det är samma tunga känsla som då.
 
Det är en frustrerande och otroligt jobbig känsla som jag bara inte kan göra mig kvitt från.
Jag har analyserat mitt liv många gånger om, och inser att mitt köpbehov och behovet att ändra om hemma, och göra massa roliga saker hela tiden och umgås med mina nära och kära, beror på att jag någonstans är lite rädd för att förlora tid, att inte hinna med att göra allt som jag vill, och att slippa sitta ensam hemma och grubbla.
 
Jag är egentligen inte rädd för att vara ensam, men jag känner att jag har en inre stress som pockar på min uppmärksamhet ständigt, och det gör mig illa till mods.
 
Jag vet egentligen innerst inne vad jag ska göra, men problemet är att jag inte gör det, utan flyr undan istället, genom att göra allt annat.
 
Jag vill bara att ni ska veta detta och därför kanske ha en förståelse för att jag inte alltid vill eller kan hänga med på allt i fortsättningen.....jag MÅSTE börja lyssna mer på mitt inre och på min kropp....igen!
 
Man blir påmind om att livet är väldigt skört och kort när det händer ens nära och kära något, som tex min pappa härom veckan, då han hamnade på sjukhus pga en hjärtinfarkt.
 
Ikväll blir det iaf en lugn lördagskväll efter jobbet, är ju iofs inte hemma förrän ca kl 21.45, men även imorgon blir det en myssöndag (dock utan vovve denna helg, behöver tid för mig själv), men jag och Mona ska gå på Brunch på Ulvsunda slott.
 
Ta hand om er!
Kramar
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0