Illamående!

Nu har jag sovit första natten i mitt "nya" sovrum, och jag har inte sovit bättre än i mitt "gamla", snarare tvärtom, det var en del nya ljud, bl.a. så lät de som om grannen över (transvestiten) hade barn som sprang på golvet, och självklart var det ganska sent, typ kl 23,30-24,00.
Jag vet inte vad han håller på med sent på kvällarna, men att det ska vara tyst efter klockan 22.00 verkar han ha missuppfattat.
Men han går med väldigt tunga steg,och dunkar precis som om han gör det medvetet för att jävlas, och han verkar inte sova mycket, för kl 05.00 hörde jag hans väckarklocka högre än i mitt "gamla".
 
Det gör att jag vill flytta så jag slipper den "idioten", för det är vad han är!
Samtidigt som jag trivs så gör han det svårt för mig att komma till ro, trots att jag har klagat hos hyresvärden och honom själv personligen, men han är inte normal och beter sig inte normalt, eftersom det är på kvällarna när jag gått och lagt mig som han verkar vakna till liv.
Så ser han ut min granne, och ni som följt min blogg har hört talas om honom många gånger, och det har INTE varit positiva saker. (Bilden hittade jag på nätet).
 
Dessutom så vaknade jag flera gånger varav en gång på grund av att jag mådde väldigt illa så jag höll på att spy, och fick springa upp. Jag v et inte vad illamåendet berodde på , men nu när jag har ätit frukost så mår jag bättre. Jag som hade tänkt gå och träna på morgonen men tyyvär så får jag nog avvakta.

Så nästa vecka ska jag titta på en lägenhet på Nybrogatan mitt på Östermalm, som jag har ett direktbyte genom Björnsbytare.se., och den är en helt nyrenoverad och fräsch 2:a med 5100:- i hyra.
Men som sagt, jag är kräsen och flyttar enbart om det känns helt rätt!
 
Igår invigde Linda och jag mitt "nya" matrum och jag måste säga att jag älskar att ha matrummet där, men saknar lika mycket att ha sovrummet där, så jag behöver ge det mer tid och även flytta in skänken och se helheten och även i det "nya" sovrummet, så jag får ge det lite mer tid.
 
Jag ser även möjligheten att ha en fin öppen spis i matrummet, som jag alltid drömt om.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0