Jobbdag!

Idag har jag hunnit mysa med Tea och vovvarna innan det var dags för 5 tim (=10 tim) arbete, och jag började nästan omgående med en studifotografering, och det är riktigt roligt att fota barn i studio, iaf när de är glada.
För övrigt så känner jag mig tröttare idag än igår, vilket iofs är konstigt med tanke på att jag bara var upp en gång inatt, och inte förrän kl 6 på morgonen, så jag borde vara mer utsövd.
 
Idag var jag ett klantarsle när jag skulle äta min middag.
Jag köpte 3 små rätter med nudlar, från Pong i foodcourten i Kista centrum och tog stark sås till maten, och när jag surplade i mig maten snabbt, så gjorde jag som Lady och Lufsen när de äter spagetti, och istället för att nudlarna träffade "nosen" så träffade det rakt i ena ögat....och jävlar vad det sved, och jag kunde lnappt titta....och jag som hade en studiofotografering.
 
Imorgon har jag bokat in mig på 2 träningspass med Virpi, först Bodypump och sedan spinning, så vi får väl se om jag orkar med båda två eller om jag är slut efter första. Tyckte för övrigt att det var dåligt med träningsvärken sedan spinningen sist så då får vi öka på denna gång. ;-)
Ha en trevlig söndagskväll!
 
Idag testar jag mittbena.....tjena! :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0