Singelliv!

Jag trivs väldigt bra med mitt singelliv, och är inte på jakt efter att träffa en partner, men visst känner man ibland att det vore mysigt att ha någon att mysa med med en god middag, bra film, resa, m.m.....
Igår var vi ju ute på det nya hotellet i Signalfabriken och det var mycket folk där och vi hade jätte trevligt, men jag känner verkligen att jag har tappat stinget när det gäller att ta kontakt med nya män.
Jag har inga problem att prata eller flirta på jobbet med kunder, men då är det bara på skoj (från min sida), dvs ett knep för att sälja lite mer. ;-)
Men det är inte samma sak, det är ju inte på allvar!
När jag däremot går ut på krogen så orkar jag inte ens titta om det finns några inressanta "objekt", och nätet känns inte lockande längre, det känns mest jobbigt att sitta och kolla på alla bilder och dömma efter dem, de överensstämmer inte alltid heller med verkligheten, dessutom så finns det så många "freaks" ute på nätet.
 
Ska jag träffa någon så hoppas jag att det blir på "naturlig" väg, dvs genom jobb, vänner, kontakter, fester, krogen, m.m....
Jag orkar inte heller sitta vid internet och lägga ner massa tid och energi på att skriva till olika killar om väder och vind, för att sedan ev boka in en dejt och så visar det sig att det inte finns någon kemi överhuvudtaget.
Bortkastad tid som jag kunde gjort något vettigare med, som tex umgått med mina nära och kära.
 
Jag har dessutom väldigt svårt för att bli kär, och jag tror inte längre på det där med kärlek vid första ögonkastet, men däremot så måste det finnas en kemi och en nyfikenhet som gör att jag vill träffa honom igen och veta mer om honom, och det var det väldigt längesedan jag kände för någon.
 
Jag drömmer väl fortfarande att min drömprins ska komma och ta mig med storm...och det gör han kanske en vacker dag! Haha....och vem vet...han kanske läser min blogg och inser att jag är kvinnan i hans liv. ;-)
 
Jag är övertygad om att jag har massor med kärlek över att ge till "rätt" man som kommer in i mitt liv, och jag anser mig vara ganska okomplicerad och rak med vad jag vill och inte vill, och känns något inte rätt så tar jag det säkra före det osäkra, dvs jag säger vad jag tycker och passar det inte så är det bye bye.
Livet är för kort för att lägga energi på fel saker och personer, och är det inte ömsesidig respekt så får det vara.
 För jag orkar inte med något strul, då lever jag hellre ensam och mår bra, eftersom jag vet hur bra jag har det som singel!
 
 

Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

Puss puss !!!!

2013-10-13 @ 18:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0