Sömnproblem!

Morrn....ja för speciellt god är den iaf inte!
Jag har sovit urdåligt inatt, pga bl.a. molande värk i högra låret och knät (har haft det länge, men det kommer och går), plus att jag har varit upp och kissat ca 4 gr, varav  de 3 första gångerna innan kl 02.00, trots att jag inte drack en droppe sedan jag kom hem.
Det är så förbannat irreterande att inte få sova en hel natt någon gång!
Jag är orolig att mina njurar börjar strula igen, och det skulle jag nog inte orka gå igenom en gång ill.
Det var nog de värsta två perioderna i mitt liv, då mina njurar var på väg att lägga av (med 10 års mellanrum), varav den ena oxå lade av men den senare gick att rädda, så jag lever ju bara med en njure, och vill för allt i livet inte göra om opertaionen. :-(
Min sista operation som gjordes för ca 6 år sedan, var det värsta jag varit med om, jag var övertygad om att jag skulle dö. Jag blev kvar på sjukhuset 9 dagar efter, och hade sådan fruktansvärd smärta.
Det är när man har gått igenom något sådant allvarligt och smärtsamt som man börjar uppskatta livet och njuta av varje stund man får, men man inser oxå att livet kan vara väldigt kort.
Därför försöker jag se positivt på allt, och smärtor försvinner, man kan lära sig att blunda för dem och leva med dem, men sömnlösheten är jobbig.....man måste få sova ordentligt.
 
Det enda jag önskar just nu är att få slut på denna sömnlöshet, jag vill kunna sova en hel natt!!
Jag måste investera i en ny säng så snart som möjligt!
 
Idag blir det jobb mellan kl 10-17, och sedan kommer Tea och vovvarna på besök. :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0