Vad är vänskap?

Jag har glädjen att ha många fina vänner som förgyller mitt liv, tyvär så känner jag bara att jag inte räcker till alltid, dvs att jag hinner träffa och umgås med alla så ofta jag skulle vilja.
Därför är det bra att ha lite middagar då och då och bjuda över några stycken samtidigt.
Tack vare mina vänner så känner jag mig aldrig ensam, även om jag skulle vara ensam hemma, och de stärker mig på alla sätt.
Även om jag tycker att det är kul att lära känna nya människor så har jag svårt att hinna med nya, eftersom tiden är för kort och jag hinner inte med de jag redan har.
Därför har jag även gjort mina "rensningar" genom åren av olika anledningar, och det kanske låter tufft, men jag tror att man måste lyssna på sitt hjärta och välja sina vänner därefter.
Det tar för mkt kraft och energi att lägga tid på "fel" saker och personer, dvs de som suger energi eller inte ger något tillbaka utan bara tar och tar, s.k. "Energitjuvar".
 
Vänskap är ett typ av förhållande, dvs man ger och man tar, och stärker och stöttar varandra, och finns där i vått och torrt.
Det innebär att det ska inte endast handla om en person i en vänskapsrelation, det ska handla lika mkt om alla.
Vänskap är ömsesidig respekt, men ändå tala om när man tycker att något är fel.
 
Jag försöker vara en sådan bra vän som jag bara kan, även om det inte alltid är tillräckligt.
Mitt motto är att allid försöka vara rak och ärlig, även om det är svårt för alla att ta, men ni som kan ta det är mina vänner.
 
Det är lika viktigt i en vänskapsrelation som i ett kärleksförhållande, att respektera varandra och varandras egen tid, dvs min tid är lika viktigt som din.
 
Jag älskar att vara "spontan", dvs hitta på spontana och roliga saker med och för mina vänner, men även att planera in saker längre fram, det är alltid kul att ha något att se fram emot.
Så närmast nu är det utgång på lördag, och snart drar vi ihop någon Halloweenfest.
 
Så med detta vill jag säga till alla mina fina, underbara, goa, vänner....at jag uppskattar er så otroligt mycket att ni finns i mitt liv, och jag tror att ni alla vet hur mycket ni betyder för mig!
Jag älskar er alla på era olika sätt, och ni tillför så mycket glädje och värme i mitt liv.
 
Många varma kramar
Pia
 
Det sägs att människans bästa vän är hunden, och jag måste erkänna att visst stämmer det oxå,
Simba är min absolut trognaste och kärleksfullaste vän.....men det är inte  samma sak som "riktiga" vänner.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0