Börjat packa!

Igår började jag sakta men säkert att packa ner saker från köksskåpen, och jag har fyllt en kartong som jag ska skänka till Myrorna.
Samtidigt som jag tömmer så skurar jag ur skåpen, så är det klart sedan. :-)
På onsdag näsa vecka ska Tea vara här och hjälpa mig att packa och fixa det sista inför flytten, och det ska bli så skönt att få hjälp. :-)
 
Jag var även över till min nya lght med grannen Margit för att mäta ang köksbordet, hade ju beställt ett 140x90 , men det var slut för tillfället och jag har tvekat ang storleken, så jag beställde ett 120x80 istället. Tror att köket kommer att kännas större med det, så det får räcka, och dessutom så hinner jag få det innan flytten.
 
Jag måste erkänna att jag fick lite ångest och flyttpanik när jag såg alla deras kartonger och säckar, och det gjorde att lägenheten såg ännu mindre ut än sina 35 kvm.
Men men....jag ser det positivt och kortsiktigt, jag köper löss den och får då en fin insats till en ny lght, har anmält intresse för en nyproduktion ,1,5 i Annerdal som ska bli klar 2016, eller så köper jag något annat.
 
För övrigt så har den jobbiga allergin slagit till på allvar nu för mig i form av röda, rinnande, kliande ögon, rinnande näsa och nysande utan dess like.
Kommer inte ihåg hur jobbigt det  kan vara eftersom det varit lugnt på den fronten de senaste åren.
Känner mig inte bara som en gris nu, utan ser ut som en också. :-(
 
Idag blir det jobb på Sängjätten, och på tal om det så hämtade jag hem min "nya" säng igår, med hjälp av Linda och Sebbe. Den får funka tillfälligt tills jag tar mig råd och köper en genom jobbet, och den är ju höj och sänkbar.
 


 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0