Musarm!?

Lagom till flytt och röjning så har jag fått jätteont i högra armen /armbågen (musarm, inflamation),
 så jag ska försöka arbeta mer med vänster hand, och det går ju sisådär.... :-(
Jag skulle t.o.m. försöka borsta tänderna med vänster hand , men det gick inget vidare.
Är det någon som har några bra tips på hur jag ska bli av med det onda så meddela mig gärna!?
 
Idag är jag ledig och även imorgon lördag så jag har börjat lite smått med att röja i köksskåpen, slänger saker som jag inte behöver.
Ska skriva kontrakt i början av veckan(skulle skrivit idag, men min hyresvärd kunde inte), vill inte göra för mkt innan dess, men rensa och slänga är alltid bra.
 
För övrigt så går det bra nu som jag skrev häromdagen, dessutom börjar bröllopsbokningarna att rulla in, har bokat in 3 st i augusti nu, har en kampanj om man bokar innan den sista april, så meddela gärna vänner och bekanta som går i bröllopstankar. :-)
 
Ha en bra fredag!
Ikväll ska jag hem till Gunilla i Jakobsberg på middag, och det ska bli väldigt trevligt!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Roger

Musarm är riktigt jobbigt, fick det för ett gäng år sedan då jag började ett nytt butiksjobb och diskarna var så mkt lägre än tidigare. Är det så för dig på Fuji jämfört med ex Expert...? Jag körde iallafall akupunktur, ett speciellt armband som satt runt det onda området och total vila i en månad. Hjälpte väl sådär...det enda som egentligen hjälper på sikt är en korrekt och ergonomisk arbetsställning. Krya på dig vännen :)

2014-04-05 @ 06:14:14
Postat av: Pia

Usch det låter inget vidare! Ja på Expert hade jag höj och sänkbart bort till min scanner, och jag jobbar mer med musen nu då vi tar mkt ID-foton och jobbar med photoshop.
Kramis

2014-04-06 @ 10:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0