Oväntat besök av en "herre".

Nu har jag varit ledig ännu en dag och haft en mysig dag i solen.
De blev bl.a. en skön promenad runt båda sjöarna med grannen Diana, och sedan en lunch på Vattentornets nya uteservering med DIana och Ann-Marie.
Det blev inte mkt packning under dagen, kände mig så tröt och seg pga allergin, däremot kom den en och köpte min gamla säng för 500:- (bättre än att slänga den på tippen, jag fick den bortforslad och dessutom betalt för det).
 
Efter att jag flyttat in den nya sängen i sovrummet såg jag helt plötsligt en liten fågel (Domherre) flyga ut från sovrummet och den satte sig på soffan en stund innan den flög rakr ut genom balkongdörren. Den hade lämnat lite skit på sängen som en liten souvernir.
 
På kvällen blev det en mysig stund med Lina och hennes väninna Diana i Signalfabriken och tittande i affärer som hade "Tjejkväll", innan vi gick och åt middag på Texas, där jag åt även kvällen innan med Virpi, så det blev en favorit i repris. :-)
 
I förrgår kväll blev det även en lång och sen  kvällspromenad med Lindas väninna Diana i Annerdal där vi bl.a. snokade på Linda och Sebbes nya lght , och så blev det ett besök hos Dianas syster och hennes familj.
 
Den nya uteserveringen till Vattentornet där vi intog lunchen..
 
Ann-Mari, Diana och jag.
Lunchen
Entrèn till Vattentornet.
 
På promenad.
Fina Diana och stiliga Simba.
Simba på sin favoritplats, han kommer sakna balkongen... Men vem vet, vi får kanske en ny någongång.:-)


MIn nya (höj och sänkbara) "Kungsängen säng"., sovrummet blev mkt större (är ju bara 90 cm).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0