Tummen ner för Telia!

Jag förstår inte att ett av Sveriges största och äldsta (ja iaf stort och gammalt), företag TELIA är så krångliga med sina fakturor och har så svårt att göra som ALLA andra!?
De envisas med att skicka ut räkningar 2 mån i förväg, och tar man då fel, dvs betalar den som ska betalas nästa månad så får man självklart en påminelse för den aktuella månaden som man då missat., och de kan INTE flytta pengarna utan man får antingen betala båda eller begära anstånd (vilket man bara får göra en gång per år).
Detta är helt sjukt och jag blir så förbannad, för detta har självklart hänt mig vid ett par tillfällen, och jag antar att jag inte är ensam om detta.
Ibland går det ju snabbt när man ska betala sina räkningar och då kan man missa datumet, man betalar bara de som inte är betalda.
 
Så jag ger TELIA tummen ner, för detta!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Pia! Mitt namn är Camilla Tornberg och jag jobbar på Telia, ett av mina arbetsområden är att se över bloggar för att se om det är något jag kan hjälpa till med.

Jag vill rekommendera möjligheten att välja e-faktura för att få en enklare överblick av dina fakturor. Då skickas de till din internetbank och du kan enkelt se förfallodatumen på dem. Om du idag har telefoni med pappersfaktura så slipper du då även fakturaavgiften. Du kan läsa mer om det här:

http://www.telia.se/privat/minasidor/fakturahjalp/efaktura/

Du kan även koppla abonnemanget till autogiro, på så vis dras det alltid automatiskt och du slipper oroa dig för att fel faktura betalas. Blankett för detta kan du finna här:

http://www.telia.se/privat/minasidor/fakturahjalp/autogiro/

Fundera gärna om något av detta kan vara en bra lösning. Du kan även lämna förbättringsförslag gällande fakturasystemet här:

http://www.telia.se/privat/kontakt/tyckomtelia

Jag hoppas att du får en riktigt trevlig dag! /Camilla

2014-04-15 @ 15:58:32
Postat av: Pia

Tack Camilla!
Tack för din komentar!
Jag ska absolut skicka in ett förbättringsförslag!
Mvh Pia

2014-04-15 @ 17:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0