Vad gör dig lycklig?

 Vi är väldigt bra på att anpassa oss efter en ny livsstil så därför spelar det inte så stor roll om du äger en Lexus eller en gammal skruttig Saab. Materiella ting gör dig inte gladare i långa loppet.
 
Källa: The How of Happiness: A Scientific Approach to Getting the Life you Want
 
Även jag har trott att jag skulle bli lyckligare av att omge mig med vackra saker / möbler, men efter att ha tittat mkt på "Lyxfällan" och alla reality såpor om "Lyxfruar" m.m., så har jag tänkt om.
Dessutom så kostar det om det ska smaka, och jag tycker inte att det smakar så bra som det kostar.
 
Jag blir iaf inte lyckligare att bo ensam i en 3:a med många fina saker omkring mig, och sedan inte ha pengar över till att leva, dvs resa, bjuda hem vänner på middag, gå ut och göra roliga saker, unna mig vardagslyx, unna min kropp det den behöver som tex massage, naprapat, m.m.
 
Pengar gör mig inte heller lycklig, iaf om de spenderas på "fel" saker.
 
Så nu har jag bestämt mig för att unna mig det JAG behöver , och inte för att visa för andra att jag har det bra utåt, dvs ett stort vackert hem, där jag ändå bor ensam.
Jag VET att jag kan om jag vill, och jag behöver inte bevisa det för någon annan än mig själv, och jag kommer att få det jättefint och mysigt även i mitt nya hem, för inredning kommer alltid vara mitt stora intresse.
 
Jag ser därför fram emot mitt nya liv i min nya lilla  lght, och en sommar med många mysiga dagar och kvällar på olika uteserveringar med goda vänner.
Dessutom ska jag ta tag i min kropp och hälsa, jag ska gå till en naprapat och får ordning på hela min högra sida, har jätteont i hela sidan från nacken , armen, låret och knäet, och det blir bara värre och värre.
 
Så om det är någon som har några bra tips på bra, billiga naprapater i Stockholm så meddela mig gärna, funderar annars på Naprapatskolan.
 
Jag kommer iaf att bli "Lyckligare"! :-)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Roger

Naprapatskolsn är helt ok...MEN jag tycker du ska tänka långsiktigt istället. Hitta någon bra som du kan gå till i flera år istället för att gå till en elev då och då. Jag har provat det mesta för min dåliga rygg och det var först genom kiropraktor som jag fick hjälp. Tänk på vad du skrev nyss...du ska satsa på DIG! Man lämnar in bilen på service för 4000:- utan att blinka men när servade man sig själv...? Lycka till kompis och kramar

2014-04-06 @ 08:55:11
Postat av: Pia

Tack Roger, du har så rätt!:-)

2014-04-06 @ 08:56:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0