Formexmässan med trevligt avslut!

Morrn morrn mina vänner!
Jag ber om ursäkt för att jag är så otroligt dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden, men jag har haft så sjukt mkt att göra så tiden och orken har inte funnits.
Här kommer ett litet sammandrag av denna veckas händelser.
 
Måndag, tisdag och onsdag har det varit sjukt mkt jobb på både Fuji och Sängjätten, tex på Sängjätten så fick jag ta hand om 1 och 1/2 långtradare med sängar och tillbehör, själv (fick hjälp på slutet men då hade jag redan plockat upp det mesta. Jag var helt slut i kropp och huvud efter det så det blev en super tidig kväll i säng. Dessutom hade jag 3 studiofotograferingar inbokade på måndag varav en inte kom.
 
Torsdag var det åter igen jobb på Fuji (dock lite lugnare än tidigare i veckan, och på kvällen kom Mia över på lite mat och vin, och även en mäklare kom för att värdera min lght och även han blev kvar lika länge som Mia och drack vin med oss. Vi hade sjukt trevligt och innan vinet värderade han min lght ....högt! :-)
 Dessutom ska jag få provfota några uppdrag , lägenheter, och blir han och hans kollegor nöjda så kan det bli mkt fotojobb.:-) Så nu måste jag köpa ett vidvinkelobjektiv typ 10-12 mm , så om någon har ett bra tips så hojta gärna till.

Fredag, dvs igår var vi på Formexmässan i Älvsjö och gick runt hela dagen och köpte in massa nytt snyggt till butiken, och det blev även några roliga saker till oss privat.
Vi avslutade kvällen med ett glas vin hemma hos Madde och sedan middag ute på Olè Olè.
Det blev en jätte trevlig dag och kväll!

Idag blir det bröllop på Dalarö! :-)


Cool stol på mässan.
Underbart god parmesan.

Ny juldekoration till mig.:-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stolen vill jag ha :D

2014-08-19 @ 22:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0