Bad day!

Idag har det varit en riktig "Bad day " av olika anledningar.
Den började med att jag blev  besviken och sårad av två olika personer.
Men jag bestämde mig för att lägga det bakom mig och inte ödsla energi på det, så jag åkte in till stan för att möta upp Suzie och äta lunch och gå på stan i lugn och ro, utan att shoppa, eftersom det är dåligt med cash dagen innan löning.
Vi gick och åt på Jensens och hoppades på att de inte skulle hinna leverera maten itid så vi skulle få det för halva priset, men jag har aldrig fått in maten snabbare.... Endast 6 min!
Jag hade dessutom beställt ett glas läsk för hutlösa 35:-, så lunchen slutade på 100:-, vilket jag inte hade räknat mig, men men....
Stackars damen som satt bredvid oss med en son på ca 5-6 år, fick vänta ca 40 min på maten, samma dom vi beställt, Men hon kände dock inte till "expresslunchen", stackarn.
Sedan unnade jag mig en tröja för 49:- på rea, för typ mina sista pengar.
Då fick jag ett meddelande om att lönen inte kommer in förrän på onsdag den 26:e.... Och jag som gjort av med alla pengar eftersom jag räknade med påfyllning imorgon. :-(

På kvällen gick jag till gymmet och testade Zumba för första gången, och det var kul, dock ganska svårt att hänga med, men jag fick göra av med mycket negativ energi och kände mig genast gladare.
Efter gymmet kollade jag på en Lght som ska bli bostadsrätt, men den var tyvärr lite konstigt planerad, och kändes  inte rätt. Tyvärr.... Hade kunnat bli en guldgruva annars.
Så Godnatt på er.... Hoppas morgondagen blir en bättre dag, en "god day"!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0