Dyrt boende!

Det känns bättre i halsen men nu har jag börjat med en jobbig rosslande hosta istället, som också sliter på halsen iofs, så frågan är vad som är bäst egentligen!?
Idag skulle jag vara ledig och bara ta det lugnt, men så fick jag förfrågan om att jobba kväll, och det kan jag ju inte tacka nej till, så jag vilar nu hela förmiddagen och så blir det jobb på em/kvällen, men det var så lugnt igår så fysiskt anstränger jag mig inte så mkt.
Igår slapp jag studion med den lilla bebisen, chefen var där så hon tog den istället. Jag kände att jag blev svettig bara av att rigga upp studion.
 
Jag måste bara säga att förlora 2 jobb efter varandra har fått mig att uppskatta att jag har ett jobb, som jag dessutom trivs väldigt bra med. Jag känner mig lyckligt lottad, för det är så många som har ett jobb som vantrivs med eller inte har något överhuvudtaget.
Självklart önskar man att man hade mer pengar över när månaden är slut, men pengar är inte allt.
 
Jag har haft turen och kunna leva bra ändå och det finns en ljusning på allt, det gäller bara att omprioritera lite i livet, och nu har jag ett vackert hem som jag är stolt över, och även om jag flyttar till en billigare lägenhet så kommer jag att kunna göra fint och mysigt även där.
Jag räknade ut att jag får ut ca 3-4000:- mindre i lön varje månad nu, och visst börjar det kännas, men som sagt så är pengar inte allt.
Men jag har ett väldigt dyrt boende för att bo ensam med en hyra på 7300:-, och skulle jag komma ner ca 2000:- i månaden så skulle jag vara jätteglad.
 
NU sitter jag och kollar på "Extreme home makeover" och gråter läppen av mig, det är alltid lika sorgligt/lyckligt! Varför har vi inte sådana program i Sverige?
Vilka fantastiska hus de bygger!
Jag vill också ha ett sådant!
 
Istället så försöker jag hitta ett billigare boende! :-(
 
Ty ...kom och hjälp mig! ;-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0