Kalas och huvudvärk!

Hej på er!
Som jag skrev sist så har jag lite bloggtorka just nu, så de blir inte så många inlägg.
 
I onsdags fyllde min bror år och vi åkte hem till honom på kvällen och åt tårta och firade honom.
 
Igår var jag ledig och tog det bara lugnt med Simba, men på förmiddagspromenden råkde jag ut för en liten "olycka" i den långa stentrappan från Tornparken ner till Esplanaden. Vi fick ett möte med en farbror och en hund, vara den hunden började morra åt Simba, så Simba ryckte till och jag halkade på rullgruset som låg i trappan och slog i huvudet i trappräcket.
Men jag kände mig ok så jag reste mig och fortsatte ner till bilen (skulle åka och lämna den i Jakan), men då upptäckte jag att jag tappat min mobil.
Så jag sprang tillbaka till trappan och fick hjälp av en gullig kille att ringa upp min mobil, och jag hade tur och hittade den vid sidan av trappan.
 
På eftermiddagen/kvällen upptäckte jag att jag hade blödit från ett sår bak i huvudet, så bortsett från lite huvudvärk och ömhet i kroppen, så hade jag fått ett sår.
Jag ringde KS och närakuten, men knde att jag ville avvakta om det blev värre.
 
På kvällen kom Linda över och åt middag och även hennes väninna Diana kom över en stund.
Det blev en trevlig kväll och innan middagen gick vi även en promenad med Mona och Vilda.
 
Men idag mår jag mkt sämre, har haft huvudvärk sedan inatt och det har blivit värre, och jag mår även illa, så jag funderar på att åka till akuten på KS, efter att jag pratat med Vårdcentralen.
 
Man ser såret under håret.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0