Melodifestival eller inte!?

Nu börjar jag bli väldigt trött på detta halsonda, snorande och feber ,febern var dock låg idag 37,4 (jag ligger normalt under 37,0), men halsen har gjort ont hela natten och så fort jag vaknade så började näsan rinna (hjälpte dock med nässpray).
Idag ska jag jobba kväll och så har jag en studiofotografering, men det ska nog gå bra.
Det jobbiga är att veta att jag inte kan ge fullt av mig själv, men yrkesproffs som man är så lägger jag på den stora charmen och då märker ingen att jag är sjuk....Hahaha..... Nä men det är jobbigt att inte känna sig 100, för det är både fysiskt och psykiskt ansträngande att fota studio och framförallt som igår då en 2 åring inte alls ville vara med på noterna, det testar verkligen ens tålamod, men det gick bra och de fick fina bilder.
Tror dock att det blir lugnare idag än igår, då var det mycket att göra hela dagen och självklart just när jag skulle fota studio, då fylldes hela butiken med kunder.
 
Igår blev det en lugn lördagskväll med TV-tittande, först en sorglig film på 5:an "The last song", och jag grät så tårarna forsade längs mina kinder och halsen gjorde ännu ondare, men det var skönt att få ut massa negativa känslor, trots att det gjorde att jag kände mig ledsen och deppig efteråt.
Sedan började första omgången av årets Melodifestival, och jag trodde jag skulle få underhållning, men det blev ännu mer gråt (inombords). Det var en av de absolut sämsta omgångarna som jag sett genom historien, programledarna och skämten var pinsamma ,urdåliga och rent av löjliga. Dessutom väldigt sexisitiska , med tanke på att det är familjeunderhållning och många barn tittar på detta.
 
Dessutom är det väl en "melodifestival", dvs det är låtarna man röstar på!?
Så då undrar man ju vart sådana komentarer kommer ifrån?
 

"MALMÖ Hon var den stora förhandsfavoriten som föll.

Efter resultatet i går frågar sig Helena Paparizou varför svenska folket inte röstade henne vidare.

– Tror de att jag är en elak människa? säger hon."

 

Vad har det med saken att göra?

Jag säger bara "LÄGG NER SKITEN"!!!

Det blir ju uppenbarligen bara sämre och sämre, och jag var så besviken igår.

Nu på morgonen myser jag med frukost framför min älskade öppnaspis.
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0