Regn, regn, regn....och regn!

Det är en sådan fruktansvärt tråkig vinter!!!
Jag menar inte att bara gnälla, men detta eviga regnande är inget roligt när man har hund.
Även om jag inte gillar kyla så måste jag säga att ett par minusgrader med vitt på backen är bra mkt roligare och trevligare än detta slask, blask och grått.
Simba må vara korthårig men fy vad skitig han blir och vad det dras in grus och sand, trots att jag alltid är väldigt noga med att torka av honom innan han får gå in i lägenheten.
Igår skurade jag golven efter att han åkt hem till farfar och farmor i Jakan, och det känns rent och fräscht ett tag nu.
 
Jag vill bara informera er som undrar ang detta med lägenhetsletande för min del, så ja jag letar fortfarande, men har som sagt ingen panik eftersom jag älskar min lägenhet och vill egentligen inte flytta, men det är tufft att betala 7300:- i hyra ensam, när jag dessutom gått ner ca 3000:- i lön, efter skatt,
Jag tittade bl.a. en igår men den var alldeles för liten och låg helt fel, idag däremot ska jag titta på en takvåning på 64 kvm mittemot mitt hus, och på onsdag ska jag titta på 2 st i Solna, och ev en eller två på Östermalm.
Jag vill helst bo kvar i Sundbyberg/Solna, och så vill jag helst få ca 2000:- mindre i hyra, men jag är öppen och tittar gärna på vad jag kan få, vill ju inte byta bort min pärla mot något skit.
 
Vill passa på att göra lite reklam för Monas duktiga dotter Filippa.
Detta är hennes sida på Facebook! Gå gärna in och kolla på hennes fantastiska målningar!
https://www.facebook.com/pages/Crom-Design-Art/787481057947403
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0