Nyårslöfte!

Så var det ett nytt år 2014, och jag hoppas verkligen att detta år bli t.o.m. bättre än vad 2013 har varit.
Jag måste säga att 2013 var ett år med både positiva och negativa händelser i mitt liv, bl.a. så fick jag ju ett nytt jobb ganska så snabbt på Media Markt (i februari), men tyvär blev det inte så långvarigt. Dock så fick jag ju et nytt jobb redan samma eftermiddag på Fuji fotocenter där jag nu har jobbat i drygt 6 månader.
Så det var både positivt och negativt och som sagt så slutade det ju lyckligt! :-)
 
Det enda som jag gav som nyårslöfte var att ta tag i min ekonomi och bli mer sparsam och ha stenkoll på ekonomin, vilket jag redan börjat med, iaf att få stenkoll.
Jag har ikväll suttit och räknat ihop alla mina fasta utgifter ,dvs de som jag inte kan ändra på det närmaste året, som tex internetabonnemang, mobilabonnemang, osv.
Jag sitter låst med mobilen i exakt ett år till, och där blev jag grundlurad av Mobilizera (handla aldrig där), så jag sitter nu , efter att ha ringt Telenor och ändrat och trixat med mitt ab, med en fet jävla räkning på ca 750:-/månad!!! :-( Så fort den går ut (eller jag får pengar över att lösa ut den), så ska jag ändra till ett mycket billigare ab.
Trots mitt svindyra abonnemang på Telenor så fick jag sms från dem i julhelgen att mitt internet var förbrukat för denna månad och att jag kunde få mer kapacitet om jag betalade 69:- till!!!!???
Vilka jävla gamar!!! Räcker det inte med 750:-/månaden???
För de pengarna borde jag ha internet för resten av livet!
 
Datan sitter jag också med fram till sept (tror jag), men då är själva datorn betald så då kan jag få en billigare kostnad för internet.
Nåja.....jag behöver inte förklara allt, ni förstår säkert vad jag menar, dvs jag drar i alla trådar jag kan för att ta bort onödiga utgifter och kunna spara så mycket som möjligt, därav vill jag även byta till en mindre och billigare lägenhet.
Vem vet vad detta år har att komma med var det gäller inkomster!?
Det är ju bättre att vara på den säkra sidan, åtminstone försöka göra vad man kan utifall man skulle bli arbetslös eller något annat oförutsett skulle inträffa.
 
För övrigt så gäller de gamla vanliga löfterna som att träna, äta nyttigare, m.m.......och det kommer jag att göra redan imorgon då jag tänker gå till gymmet på förmiddagen eller kvällen.
 
På eftermiddagen , dvs kl 15.00 ska jag åka till Globen och gå på Disney on Ice med Vanessa igen, och det ska bli jättemysigt!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0