Kaosdag med lyckligt slut!

Ja denna dag har gått i stressens och kaosets tecken, och den började med att jag låste mig ute (igen) kl 02.00 inatt när jag var ut och kissade med Simba.
Det blev lite brådis eftersom han började kissa redan i bädden, han har lite svårt att hålla tätt efter operationen, men det blir ju bättre.
Jag trodde att jag kände nycklarna i jackfickan, men det var bilnycklarna, som tur var för då kunde jag ta bilen och åka till Linda och Sebbe och hämta min reservnyckel. Eftersom jag inte hade mobilen med mig så fick jag gå in och knacka och ringa på deras dörr och skrämma slag på dem mitt i natten. :-(
 
Sedan var det stress från början till slut med bl.a. två leveranser av bl.a. min nya köksfläkt, mina duschdörrar, och jaga buden och meddela Linda så att hon kunde ställa upp och skriva under och ta emot.
 
Imorse åkte jag ju även till Albano med Simba igen för att de skulle kolla hans värden vilket de gjorde medans jag var kvar, så jag fick ta med honom hem igen. :-) Nu blev han mer eller mindre friskförklarad och behöver bara komma tillbaka på återbesök nästa onsdag. :-)
Men vi åkte tillbaka även på kvällen för att skriva ut honom ordentligt och betala notan, som slutade på ca 100 000:-, och så lämnade vi en rosa marsipantårta med hjärtan på som tack för all fantastisk hjälp med att rädda hans liv.
 
VI hade även inventering på jobbet, och jag tog mest hand om kunderna , vilket var det bästa kanske med tanke på den dåliga sömn jag fått den senaste tiden, plus min stressnivå för dagen som var på tog för hög.
 
Jag kämpade också med att bära upp mina duschdörrar upp för mina 3,5 trappor, själv....det var jäkligt tungt kan jag säga, men det gick......envis som jag är. :-)
Imorgon bitti kl 7 kommer de för att montera dem, och det ska bli så skönt att få duschdörrar igen. :-)
 
Nu blir det kvällskissen med Simba och sedan sängen!
Natti natti.....jag är helt slut!
 
Simba är så glad att få vara hemma igen och jag är ännu gladare att få ha honom hemma!
'
 
 

Solskenshistoria!

Jag måste säga att jag är så otroligt lycklig just nu för att det gått så bra för våran älskade Simba, hittills, och vi får hoppas att det fortsätter så även i fortsättningen.
Man kan nog kalla det för en "solskenshistoria"!
 
Dagens rapport lyder:
Lägre feber, ätit 2 små portioner och druckit vatten, fått i sig antibiotika (motvilligt), dock 2 lite negativare saker är att han spytt lite imorse, och avföringen är fortfarande lite för lös.
 
Han har varit ute på en liten promenad med Vilda igen, vi tar det långsamt och i hans takt, men han vill gärna gå och gå.....så jag ökar lite försiktigt på promenaderna.
 
Ikväll ska jag jobba så Linda kommer hit och passar Simba hos mig, och även Robin ska komma och hälsa på honom. :-)
 
 
 

Vackert med svartvitt!

Jag kan inte nog tjata om hur vackert det är med svartvita foton!
Det är så stämningsfullt och liksom mjukare.Några av mina senaste favoriter i svartvitt!

Myslördag!

Idag har det inte blivit så mkt annat gjort än bara tagit hand om Simba och myst med honom, lagat mat och passat upp åt honom. Men det gör jag mer än gärna så länge jag får ha honom här hos oss, i livet.
Hand feber har gått nedåt och jag har äntligen lyckats tvinga i honom antibiotika i tavlettform, vilket är en kamp varje gång eftersom har avskyr smaken på dem, så jag får tvinga upp munnen på honom och trycka ner tabletten så långt ner i halsen/ gommen på honom som jag bara kan. Inte kul!:-(
Men för övrigt har vi bara myst!
  

 

Kärt möte!

Idag tyckte vi att det var läge för Simba att få träffa sin flickvän Vilda för första gången sedan innan operationen, och det blev ett mkt kärt möte.
Det är så fantastiskt att se hur mkt hundar förstår.
Vilda som alltid brukar bli så glad och hoppa och krama på Simba, var jätte försiktig och lugn och gav honom flera pussar på nosen och luktade försiktigt på honom.
Simba blev oxå väldigt glad att se henne , även om han ska vara lite macho.:-)
Pussen!
 
 
 

Mot alla odds!

Vi kämpar fortfarande på med våran "Kämpe" Simba, än är inte faran över.
Vissa värden är bra, vissa t.o.m. väldigt bra, men vissa ganska viktiga är inte så bra än, eller går upp och ner, och han har haft lite feber , ända upp till 39,6 i förrgår, men igår var den nere på normal temp igen, dock pendlar den lite upp och ner.
 
Det är 3:e natten som han är hemma på permission och det är så mysigt!
 
Inatt var jag ute med honom kl 00, 02 och 04, men det var mest jag själv som kände att jag ville det, eftersom det händer lite "olyckor" inne annars, så det blir inte så mkt sömn för min del för tillfället, men vad gör man inte för sin älskling.
Inatt spydde han upp maten som han åt igår kväll, men nu på morgonen så åt han med god aptit igen och dricker vatten gör han mkt, men vi får dock bara ge honom små skvättar i taget.
 
Pratade just med Albano och de sa att ett bakslag med kräkningar är inte ovanligt eller konstigt efter en sådan operation, men om han fortsätter att kräkas så bör jag åka in med honom, annars har han långpermission över helgen, så jag hoppas verkligen att det går bra nu , för då bör han få komma hem snart på heltid. :-)
 
Så man kan säga att det har gått väldigt mot alla odds....iaf hittills, och varje dag som går ökar hans chanser mer och mer.
 
Jag vill passa på att tacka alla mina vänner som varit ett stort stöd för mig och min familj under denna jobbiga tid (ni vet vilka ni är), utan er hade jag inte orkat ta mig igenom detta. Det är och har varit väldigt uppmuntrande med alla positiva reaktioner, tips, peppning, m.m.
Kärlek till er alla! <3
 
Våran "farliga" "Kamphund" med sina 2 "mammanallar"! :-) 
 
Andra kvällen på persmission fick vi med oss dietmat (id) men det var ingen hit, så jag provade att ge honom den mat vi köpte på Spånga när de sa att han förmodligen hade maginfluensa (de är iaf snällt mot magen),
och det åt han med god aptit.
 

Simba på permission!

Godnatt alla mina vänner, inatt har jag min älskling hos mig och det är för bra för att vara sant! 
Han har fått komma hem på permission över natten.:-)
Han blev så glad att få komma hem, och han satt upp i bilen i baksätet med Linda och tittade ut genom fönstrena hela vägen hem.
Nu är även hans avföring tjock (dvs normal) , och de har börjat ge honom kyckling och ris (mixat till en flytande sörja) som jan bara älskar, och vi fick med oss en burk hem.
Han är väldigt törstig ( som vanligt) men får endast dricka små skvättar åt gången.
Han blev iaf väldigt lugn och harmonisk när vi kom hem och lade oss på golvet tillsammans och nu sover han så gott. 
Jag är så otroligt lycklig och kan inte tacka de på sjukhuset nog så mkt. :-)
De har räddat hans liv, mot alla odds!

Permission!

Jag har idag fått glädjebeskedet att Simba ska få komma hem inatt på permission från sjukhuset. :-)
Det ska bli enormt mysigt att få ha honom hemma igen och bara mysa i lugn och ro, men jag måste tillbaka imorgon förmiddag igen.
Går detta bra så får han kanske komma hem till helgen iaf.
 
Hon sa att de gjort ännu ett ultraljud och kollat tarmen och det såg ovanligt bra ut, t.o.m. mycket bättre än vad det vågat hoppats på, det enda var att de idag fått sy ytterligare några stygn på honom, med lokalbedövning . där drenaget suttit för att det gått upp lite. Men för övrigt så är allt ovanligt bra, och det gläder oss enormt mycket! :-)
Vi är så otroligt tacksamma för allt de gjort på Albano för våran älskling Simba!
De blev oxå väldigt glada för fotot som jag lämnade igår, de hade ställt den i fikarummet för tillfället men veterinären sa att hon tyckte att den skulle stå på IVO sen , eftersom det är ju där han bott hela sin vistelse.
 
 

Hittat en ny favoritsajt!

Jag har hittat en ny favoritsajt med auktioner och jag har nu vunnit 4 olika budgivningar som jag är så otroligt nöjd med.
En av sakerna ångrade jag mig på och mailade direkt företaget , och det var inga problem, men 3 av sakerna har jag verkligen velat ha.
Den första saken var ett lära gå stol till barn som jag gav endast 100:- för (alla aker är helt nya).
Den fick LInda och Sebbe av  mig igår.
 
Idag ska jag hämta vara nr:2 , min fina kristallkrona som jag köpt för 590:-.

Snart kommer även en köksfläkt som jag betalat endast 690:- för, och den kommer
bli kanonsnygg i mitt kök. in låter  alldeles för mkt som sitter där nu, plus att det kommer
bli mkt snyggare med den stora.
Sidan heter www.vidaxl.se.
 
 
 
 

En andra chans!

Morrn morrn!
 
Idag är det ännu en ny fräsch dag, och varje dag som går nu och framöver kommer jag att uppskatta även ännu mer än tidigare.
Det känns som vi fått en 2:a chans med våran älskade Simba.
Jag önskar bara nu att hans tillfrisknande går fort och att han blir lika pigg och glad som tidigare, så han får göra det han älskar mest, hoppa studsmatta och bada, ... och gå till Pampas med sin älskling Vilda såklart.
 
Simba är en VÄLDIGT speciell hund!
Ja nu tänker ni alla.....hmmmm....ja så där säger ju alla hundägare.
Ja det gör vi säkert, men alla som känner Simba VET hur speciell han är.
Han är inte bara en hund, han är så otroligt kärleksfull, pussig,  mammig, sällskapssjuk, förstående, pratig, glad, snäll, lugn, klok, stark, envis, nyfiken,  har ett otroligt minne och ett stort hjärta och självklart livsglädje, m.m...m.m.....
Det där kan kännas som massa tomma ord, men sedan räcker det med att träffa honom och se honom i ögonen så känns det som man ser hans själ.
Alla sköterskor jag träffat på sjukhuset har sagt samma sak, att han är så speciell och han charmar dem alla med sina ögon och pussar.
 
Vi älskar dig så ofantligt mycket Simba! <3
 
 
 
 

En vecka har passerat!

Nu vill vi få hem våran älskling!
Men alla värden är ej stabila ännu, dock är det viktigaste värdena bra och stabila, men några går upp och ner och de vill se att även de stabiliseras innan han får åka hem, vilket känns tryggt för oss.
Vi är ändå uppe i så pass mkt pengar nu så några nätter till spelar ingen roll, det viktigaste är att han mår så pass bra att han klarar av att komma hem , så att det inte förvärras.
 
Simbas liv går ej att värdera i pengar!!!
Pengar är bara pengar, men hans liv är ovärdeligt!
 
Visst kommer det att svida ekonomiskt, men vi är 4 st som delar plus att det skulle svida desto mer om han inte klarat sig, och så har vi ju försäkring, de har dock ett tak på 50 000:-, och det har vi passerat för längesedan.
 
Idag var han ännu piggare, men han var ganska trött när vi kom, men som vanligt lyste han upp när han fick se LInda och mig, och vi fick idag träffa honom i ett annat rum.
Jag gick även ut med honom utanför och han bajsade (början till hårdare) och kissade, vilket är ett väldigt gott tecken.
Vi låg på golvet och myste alla tre ,och han kom till ro och bara njöt av att ha oss hos sig och vi av honom.
Men jag längtar tills vi får ta med honom hem!
Han har ju legat inne exakt en vecka nu!
En vecka som varit en helvetes vecka för min familj!
Men jag är så överlycklig att den fått denna vändning, som vi knappt vågat hoppats på, och nu kan det bara bli bättre..... :-)
 
Glädje....Linda blev dränkt i pussar när vi kom.
Det är så mysigt att få pussa på honom.
 
 
Älsklingen <3
 
Denna fina bild med ram gav jag till personalen på sjukhuset idag.
 
Denna vackra ram köpte jag hem från jobbet idag med den fina bilden på älsklingen! <3

 

Återhämtning!

Igår var jag och hälsade på Simba igen på sjukhuset och läget var samma som dagen innan, förutom att han var väldigt trött. Mitt besök hade tagit väldigt mkt på hans krafter för han blev ju så himla glad, och jag var ju där i över 2 tim, dessutom blev han ledsen när jag gick, så igår stannade jag bara en liten stund.
Han hade precis somnat när jag kom så han var lite yrvaken ett tag men blev gladare och gladare för varje minut som han vaknade till mer och mer.
 
Åter igen får jag höra av den sköterskan som hade hand om honom igår att ingen hade trott att han skulle överleva i lördags och att alla är så otroligt glada och engagerade i hans fall och de t.o.m. ringer till sjukhuset när de är lediga för att höra hur han mår.
Så jag känner verkligen att han blir väl omhändertagen och att de verkligen bryr sig mkt om honom.
Även hon sa samma som sköterskan i förrgår, att han är så otroligt speciell och en riktig kämpe, och att hela sjukhuset har blivit så förtjusta i honom, han har ju legat där i en vecka nu.
 
De ville ända behålla honom nere på IVO (Intensiven) för att det är lugnare för honom där och det han behöver nu är att få sova och återhämta sig, dessutom har han sällskap där hela tiden så han slipper vara ensam.
 
Efter sjukhuset åkte jag hem och fick besök av min goda vän Rasmus som kom och stöttade mig, och jag kände att jag ville fira att Simba blivit bättre så jag bjöd på lite mousserande jordgubbsrosè, och på kvällen blev jag hembjuden till Ingela och Ulf på middag, och för första gången på över en vecka kunde jag äntligen koppla av och njuta av livet igen.
 
Idag ska jag jobba igen och det ska bli skönt att få tänka på annat ett tag och ikväll åker vi direkt och hälsar på älsklingen , så får vi förhoppningsvis höra när vi kan få hem honom.
 
Jag vill ge en stor eloge till all personal som varit inblandad i hans fall, de har varit helt fantastiska och visat honom och oss så mkt kärlek och ödmjukhet! Utan dem hade han inte klarat sig! <3
 
Dessutom vill jag tacka alla mina vänner irl och alla på Facebook som varit ett sådant stort stöd för mig under denna helvetesvecka! <3 NI har alla varit underbara! <3
 
 
 

Våran kämpe en riktig "Kamphund"!

Nu har jag inte orkat blogga på ett tag och det pga våran älskling Simba som fick ett rejält bakslag och vi trodde att det var slutet.
Från att läget var stabilt på Midsommarafton så ändrades det när de började ge honom medicin igår.
Veterinären ringde oss på förmiddagen och var positiv men sedan under dagen ändrades läget och vid ca kl 16.30 då hon ringde igen tyckte hon att vi skulle komma in, och det tolkade vi att det var slutet för honom.
Så jag, Linda, Robin, Kalle och Sebbe åkte genast in.
 
Det blev en chock att se honom ligga inklämd mot hörnet i sin egen avföring,och alla slangar som var fästa i hans kropp , han såg så ynklig och hjälplös ut. Men när han fick se oss skèn han genast upp och blev så jätte glad och försökte resa sig upp.
 
Jag tror att det var den gnistan och den reaktionen de ville ha av honom, men t.o.m. veterinären och sköterskan blev glatt överraskade av hans positiva reaktion, de hade inte väntat sig så mkt.
 
Så när vi sedan åkte hem efter att ha varit där en lång stund och t.o.m. gått ut med honom (med stöd), kändes det ändå som ett litet hopp om att hans livsglädje/vilja kommit tillbaka , men samtidigt kändes det väldigt hopplöst ändå, eftersom veterinärerna/sköterskorna var väldigt skeptiska och sa att oddsen fortfarande var väldigt låga, men förhoppnings är han en av de få procent som överlever en sådan avancerad operation.
 
Inatt sov jag väldigt dåligt och vaknade vid ca 6-tiden och kunde inte somna om, och jag var fruktansvärt illamående och hade ingen aptit när Linda kom över och skulle äta frukost med mig.
Men efter morgonrapporten från veterinären som sa att det måste gjort susen att vi kom igår och att läget åter igen var stabilt, så kändes det betydligt bättre.
Hon tyckte även att jag skulle komma in idag, men denna gång ensam för att det skulle vara lugnare.
 
Jag åkte först hem till Mona och Vilda för att gosa med Vilda igen , hon hade fått lukta på mig efter gårdagens besök hos Simba, och jag trodde aldrig att hon skulle  sluta , och dessutom fick jag massor av pussar och hon ville sitta i mitt knä.
Så när jag kom till Simba idag på eftermiddagen så fick även han känna hennes lukt.
Det är sjukt vad hundar är kloka och förstår så mycket mer än man kan ana.
En väldigt speciell händelse som inträffade igår när jag var hos Mona och Vilda var när jag tappade min mobil på golvet när jag skulle hälsa på Vilda när jag kom, och genast var hon snabb och plockade försiktigt upp den med sin mun och lade den fint i min hand, utan att bita i den eller fodralet. Precis som om hon förstod att den är viktig i kontakten med Simbas veterinär.
 
Han blev ännu gladare idag och dessutom var han mkt piggare och renare idag och han hade ätit mat med god aptit (flytande såklart) . De tog även bort hans kateter och andra slangar och jag kunde gå ut med honom utan stöd, först tillsammans med en sköterska och sedan även en gång ensam, och han kissade. :-)
 
Han hade fått en blodtransfusion idag eftersom han tydligen förlorat lite för mkt, så det gjorde honom också piggare.
Han fortsatte att pussa på mig och även sköterskorna fick sig massa pussar när de pysslade om honom, och han ville aldrig sluta, dessutom skällde han på några hundar som gick förbi oss när vi var ute, och det är även det ett positivt tecken.
 
Han har blivit hela sjukhusets lilla "kämpe" och gullegris, alla är så otroligt gulliga och engarerade i hans fall, och så glada att se att han blivit så pigg.
 
Så med andra ord; Simba är en riktig "Kamphund" och det är jag så stolt över att säga!
Han är våran kämpe och gör verkligen skäl för smeknamnet "Kamphund"!
 
Nu kan det bara bli bättre..... :-)
 
Visst ser han glad ut!? :-)
 Mammanallen ligger med honom. :-)
Han tittar lite misstänksamt på sköterskan som pysslar om honom och undrar säkert vad hon ska göra.

Glad Midsommar?

Är det inte så man brukar säga?
Nåja min blev kanske inte glad fullt ut, men bra mkt bättre än jag vågat hoppats. Vi fick ett mer positivt besked från veterinären på kvällen, dvs att Simbas tillstånd är mer stabilt nu, vilket är mkt bättre än på förmiddagen då det var ostabilt. De hade t.o.m. flyttat honom till ett större bås så han fick gå några meter. Hon sa att vi har en stark hund. :-) Nu räknas varje timme i positiv riktning och det höll hon med om och då önskade hon oss en glad midsommar.
Ja gladare blev den efter det samtalet! :-) 
Dessutom är det Vildas födelsedag idag, hon fyller 4 år! Grattis världens bästa och finaste Vilda!
Det firade vi med en mysig grillmiddag hemma hos Linda och Sebbe men Robin, Mona och Vilda.Majskolvar är förödande!

Jag måste bara få skriva av mig min oro, sorg, förtvivlan, frustration, ångest, ovisshet ....m.m.....m.m....
Jag och min familj mår skit dåligt just nu!
Mitt sätt att hantera detta är att prata med mina närmaste och skriva av mig mina tankar och känslor.
Jag har väldigt svårt att vara ensam just nu och gråter så fort jag tänker på Simba eller ser en bild av honom, vilket är så gott som hela tiden.
Därför bestämde jag att gå med Mona och Vilda på "våran" sedvanliga morgonpromenad, fast denna gång utan Simba, vilket kändes oerhört jobbigt. Vilda är ju ändå det närmaste Simba jag kan komma, hon är ju hans flickvän, och Mona och jag har ju lärt känna varandra genom just hundarna, eller tack vare hundarna.
 
Jag ber hela tiden till högre makter att han ska vara stark nog att ta sig igenom detta!
Oddsen ser tyvär inte så bra ut, dvs det är inte många hundar som klarat denna typ av operation, men det är trots allt de som gjort det, och hade de inte ansett att det fanns en chans så hade de aldrig utsatt honom för detta tuffa ingrepp, så det innebär att för varje minut som går så finns det hopp, och hoppet är det sista som sviker en.
 
Jag vill tro att våran älskade Simba är stark, envis, livsglad, nog att återhämta sig.....jag MÅSTE tro det!
Mitt liv skulle inte bli detsamma utan honom!
Det kanske låter konstigt i era öron, framförallt ni som inte har djur, men jag lever mitt liv genom honom och planerar varje ledig tid med honom, och utan honom vill jag inte tänka mig hur det skulle vara.
 
Jag vet att vi bara har djuren till "låns", dvs de lever ju inte lika länge som oss människor, och det är ju det som är det jobbiga, men han är bara 5,5 år, och jag vill ha åtminstone lika många år till med honom.
 
Jag kan ha förståelse om detta hade varit pga hans cysta som han haft sedan födseln, men att en MAJSKOLV skulle vara så förödande, visste jag inte förrän för ca 3 veckor sedan, och det har vi nu fått erfara den hårda vägen.
Jag vill därmed varna alla hundägare som inte känner till detta, ge ALDRIG era hundar majskolvar!!!!
Kroppen kan tydligen inte förbränna dem och då kan de fastna och skada, som i Simbas fall tarmen så pass illa att han fått korta av den hela 1,5 m.
Så varna alla för detta!!!
 
Jag hoppas att Simba vet hur mkt vi älskar honom och att han kämpar för att komma hem till oss igen!
 
 
Vårat <3 , våran älskade vän.....Kom hem till oss igen!

Akutoperation!

Igår blev det ännu sämre med våran älskade Simba.
De ringde på morgonen och sa att det tillkommit komplikationer och att de var tvungen att akutoperera honom igen, för tarmen.
De blev tvungna att ta bort hela 1,5 m av hans tarm, vilket är en väldigt stor operation och det är inte många hundar som klarat av en sådan.
Men vi får hoppas att Simba är lika stark och livsglad nu som han alltid är annars, och att gör skäl för namnet "Kamphund", dvs att han kämpar.
 
Sedan följde en dag med ovisshet, stor oro, sorg.... Båda mina barn kom hem till mig och vi bestämde oss för att åka över till sjuhuset för att lämna Simbas "Mammanalle" så att han kunde får ha den nära och känna våran lukt så kanske han skulle kvickna till snabbare, tänkte jag. Men sjukhuset rådde oss att inte komma för att ge honom lugn och ro, och skulle han känna lukten av oss så skulle han kunna bli så glad så han kunde bli sämre.
Vi satt då redan i bilen och fick istället vända och åka och äta lite lunch.
 
Igår fick vi ändå ett något lugnande besked att värdena såg bra ut och att han börjat kvickna till så pass att han började följa dem med blicken och jag kan se mig honom framför mig....hans nyfikna blick.
Natten har varit lugn och jag väntar nu på dagsrapporten om hans läge.
 
Det kommer att bli en sjukt jobbig Midsommar , med Simba på sjukhus! :-(
Men "mammanallen" är med mig hela tiden!
 


 
 

Simba blev sämre!

Simba blev sämre under gårdagen så jag ringde till Albano djursjukhus och de tyckte att vi skulle komma in med honom så fort som möjligt, och vi åkte direkt efter att jag slutat jobbet kl 21.
Han hade inte ätit något sedan måndag frukost  och spydde fortfarande när vi väl var där.
De började direkt med att sätta in en kanyl i hans tass för att ta prover och ge honom dropp, eftersom han tydligen var väldigt uttorkad (trots att de sprutat in massor i ryggen på Västerorts djursjukhus).
Sedan röntgade de honom och han blev kvar över natten!
 
På Spångas djursjukhus tog de inte ett enda prov, de bara klämde och kände lite och sa att han inte verkade så dålig!
Det var en gravid veterinär.
 
Det är så otroligt jobbigt att se sitt djur lida så mkt och jag har gråtit floder, för jag älskar honom så sjukt mkt.
 
En sak har jag iaf lärt mig, att Västerorts djursjukhus åker jag aldrig mer till!
Det är bara ett gäng inkompetenta klåpare som kallar sig veterinärer och jag se till att Kalle får tillbaka varenda krona han betalade igår.
 
Mona berättade en skräckhistoria som hände hennes förra hund Stina där. Hon skulle operera bort en knöl hon hade, och de opererade på fel sida, så den stackars lilla hunden fick genomgå 2 likadana operationer på väldigt kort tid, plus att de försökte få henne att betala ännu en gång.
Men då fick de höra att de skulle vara jävligt glada om hon inte stämde dem, så hon slapp.
Det enda de skyllde på var att veterinären var "gravid"!
Vad drar vi för slutsatser om det....dvs ska man inte jobba som veterinär/läkare när man är gravid, eller vad försökte de säga!?
 
Så en sak är säker....Jag åker ALDRIG mer till Spånga/Västerorts djursjukhus!!!!
 
NU längtar jag efter min älskade Simba och hoppas att han hnner piggna till innan Midsommar,
då vi har tänkt åka ut till Teas landställe och ha det lugnt och mysigt.
 
Det har iaf varit en tyst och lugn natt, dvs de har inte ringt från sjukhuset och det tolkar jag som positivt, eftersom de skulle ringa om han blev sämre annars ringer de idag när de fått alla provsvar.
 

Hos veterinären!

Simba blev tydligen sämre inatt hos Kalle och Lena, så Kalle och jag åkte till Spånga djursjukhus med honom idag på morgonen.
Där fick han ca 2 liter i dropp in i ryggen som en stor puckel.
Han var så utmattad och slö men var jätte duktig, bortsett från lite gnäll och några flyktförsök från undersökningsbordet.
Men han verkade tack och lov lite bättre oh piggare när vi åkte därifrån.
 
Här fick han lite godis, som gärna gick ner.
Det läckte ut lite efteråt.
 Simba var helt utmattad efteråt.

Vann budgivning!

Jag har hittat en jättebra sajt med försäljning av nya produkter till väldigt bra priser, och de har även auktioner på massa olika saker.
Jag har nu vunnit 2 olika budgivningar jag deltagit i bl.a. en babysak till mitt kommande barnbarn (billigt), samt en taklampa (kristallkrona) (också billigt), så jag är så glad och nöjd att ha hittat denna sida.
 
 

Ledig helg!

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade, och det beror på att jag inte orkat helt enkelt.
 
Jag har haft fullt upp med jobb och ledighet, och helgen har varit ledig och så även idag och imorgon tisdag.
Helgen var mysig med grillning hos Suzie och Vanessa,  Pampas både lördag och söndag och badning för hundarna och i fredags åkte jag och Simba och hälsade på hos Eva C och hennes familj.
 
Det blev hämtmat och alkoholfritt rödvin, eftersom jag körde bil.
Simba hittade en liten trixboll som var LInus, som han roade sig med att disikera.
 
Jag har även hunnit med ett besök på Bauhaus och inköpt ett par duschdörrar och beställt hemleverans och montering av dessa så att de kommer på plats ordentligt, och det ska bli så skönt att få det fixat, hatar att duscha med draperiet.
Jag hade sådan tur att det var halva priset på duschdörrarna så därför slog jag till på en gång.
 
Det blev en rabarber/jordgubbspaj med marängtäcke i lördags till efterrätt efter grillningen.
 
Grillad pulled pork.
Här satt vi och åt middagen i lördags.
Simba och Vanessa lekte och hade jättekul i parken.
Denna fina bild tog Linda på söndagspromenaden till Pampas.
Under bordet på Pampas!

Hård arbetsdag med trevligt avslut!

Igår var det ännu en tuff dag framförallt fysiskt.
Jag åkte på leveranser med Ted (chefen) på Sängjätten och var tungt och även på eftermiddagen i butiken slet jag som ett djur med att bära och ställa upp 2 nya sängar samt flytta på en, så skulle min kiropraktor se mig då skulle han nog bli arg. Men jag måste säga att det känns oväntat bra i kroppen idag, hade väntat mig både träningsvärk och ont i arm och nacke.
Kvällen avslutades hemma hos Sussie och Johnny på deras uteplats med lite vitt gott vin och en trevlig pratstund.

Nu har jag varit på min 2-åriga kontroll av njurarna ( som båda är opererade) och alla värden var bra dvs helt normala, vilket känns väldigt skönt att höra.:-)
Nu blir det ett besök på banken och sedan jobb på Fuji resten av dagen. 
Spegelgarderob!

Igår lånade jag Sängjättens skåpbil och åkte in till Söder, Folkungagatan för att hämta spegeldörrarna och trådbackarna som jag köpt via Blocket. 
Innan det var jag hos kiropraktorn och fick stötvpgsbehandling och det gjorde sjukt ont, så kiropraktorn skulle nog bli väldigt arg på mig om han hörde att jag sedan bar upp allt ensam alla 3,5 trappor.
Nu häller det bara stötfångare hjälp att bygga en garderob och få dörrarna på plats ( det är Elfa dörrar och trådbackar). 
Nu ska skänken bort och garderob med spegeldörrar upp, och elskåpen ska byggas in .

De är höga.
 

Stötvågsbehandling!

Det finns bara ett ord att beskriva stötvågsbehandling med och det är ...
AAAAAAAAAAJJJJJ!!!!
 
Idag fick jag behandling nr. 2 för min nacke och mitt lår och knä(som jag haft ont i i några år nu,
och gjorde rejält ont måste jag säga. Jag ville bara skrika rakt ut och gå därifrån,
men ett gott tecken måste väl ändå vara att han prickade helt rätt då med andra ord.
Hoppas verkligen att det är värt all smärta och att det hjälper nu.
Jag trodde att jag hade hög smärtgräns, men jäklar vad jag misstog mig!
 
 
 

Mysdag i solen med grilning!

Idag blev det en riktig mysdag med flera nåra och kära, och underbart varmt härligt väder!
Först blev det promenad med vovvarna till Pampas och våffla och latte, och självklart badning för vovvarna på ditvägen. Det är så härligt att se på när de badar, de är så lyckliga när de får vara i vattnet tillsammans så man riktigt ser hur de lyser.
 
Sedan gick jag hem och förberedde rabarberna som jag fått av Kalle, för att ta med dem till Linda och Sebbe och göra min favorit rabarberpaj med marängtäcke till efterrätt efter grillningen, tillsammans med mamsen och papsen som kom hem till dem för första gången.
Det blev mkt gott att äta och jag blev illamående efter att jag backat om en gång på pajen.
Efter maten blev det ännu en långpromenad tillsammans med Linda och Simba, och han fick bada även denna gång, och sedan ett kort besök hos Mona.
 
Nu  blir det sängen, så natti natti mina kära vänner!
 
Rabarberna är redo för paj.
Den färdiga pajen.
 
Mys på Linda och Sebbes uteplats.
Simba saknar uppenbarligen våra gamla balkongmöbler.
 
Envisa Simba ville gå över bron, men det ville inte jag....
Simba dök från bryggan.

En dag på stan!

Igår hade Mona och jag bestämt oss för att vi skulle åka in till stan och gå och kolla i Kungsträdgården på
"Smaka på Sthlm" och äta lite god mat, så efter att hon varit ute med Vilda på morgonen, (jag fick hem Simba på eftermiddagen), så gjorde vi oss redo och åkte in.
Först åkte vi till Söder för att jag skulle titta på ett par spegeldörrar (skjutdörrar) som jag ska köpa till att göra en garderob i hallen), och gick runt lite där.
Sedan tog vi t-banan in till stan.
Det var smockat med folk , som väntat och som vanligt när det är bra väder, så köerna var kilometerlånga för att få lite smak på sthlm, och sittplatser var det värre med, så vi beslöt oss efter att ha gått runt ett varv för att leta upp en restaurang och äta istället, så det blev en plankstek på Soft kök och bar.
 
Efter maten köpte Mona en studentpresent till en mottagning hon ska på idag, och vi åkte hem och gick ut med vovvarna (Simba kom hem).
De fick självklart bada på promenaden och deras lycka var fulländad, och Mona och jag blev så  sugna på mjukglass så vi gick runt halva Sumpan för att köpa varsin glass och hamnade till slut vid Mc Donalds där vi satte oss utanför och smaskade i oss varsin tillsammans med vovvarnas hjälp.
 
Nu blir det morgonpromenad till Pampas och helgens våffla (hoppas smeten är bättre än förra helgen).
 
 
 
 
 
 

Nationaldagen i Sumpan!

Idag har vi firat Sveriges nationaldag på Golfängarna med resten av Sumpan, och det blev en mkt trevlig em/kväll!
VI avslutade med att inviga min innergård och grilla korv och dricka vin och ha en trevlig kväll!
Tack alla ni som förgyllde dagen/kvällen åt mig!
Här kommer lite bilder!
Yohio var där och sjöng.
En skum bild....kolla hur han viker handen.
 
Han signerade självklart skivor efteråt.
 
 
Sedan var det Alcazars tur att uppträda och då blev det drag.
Andreas in action.
 
Mia och jag rockade "fett"!
Jag köpte mig själv en bukett av mina favoritblommor.....vita rosor....dagen till ära!
 

Sveriges Nationaldag!

Idag är det alla "Svenskars" dag och det ska vi fira ordentligt!
Stort GRATTIS till oss alla!
Själv ska jag fira nationaldagen med några vänner nere på Golfängarna tillsammans med resten av Sumpan,
förra året var det ca 40 000 pers nere på ängarna och i år räknar det med publikrekord.
 
Önskar er alla en toppen dag!
 
 
 

HIttat ett par spegeldörrar!

Nu har jag hittat ettt par spegelskjutdörrar som jag ev ska köpa.
Måstten är 129 cm brett vilket blir perfekt i hallen, inte för stort och inte för litet.
 
 

Inredningsdetaljer!

Snacka om ilandsproblem, eller kanske bara "Piaproblem", dvs detta med inredningsdetaljer och hur och vart de ska stå, och varför....detta STORA problem kan orsaka att jag inte får lugn och ro i sinnet.
Ja det låter kanske sjukt,  men ni som är intresserade av inredning förstår precis vad jag menar.
Så nu har jag flyttat om ännu mer här hemma....och än är det väl inte klart....om jag känner mig själv rätt.
 
Den vackra stora vasen som jag fick av Linda och Sebbe.
Denna vackra lilja är oäkta men ser väldigt äkta ut och är köpt på Råsunda varuhus och kostade 169:-,
ska ha åtminstone en till.
Denna söta lilla hylla har jag beställt från Ellos, men den har jag inte stylat klart,
dvs jag är inte nöjd med hur det ser ut.
 
Gardinerna med "tuzzels"
 
 
 

Stylat om!

Jag håller på att testa fram och tillbaka vad som passar vart i min lilla lya, och nu har jag stylat om på bl.a. öppna spisen , fönstret, det lilla sidebordet och TV-bänken och så här blev det.
 
Den vackra stora runda glasvasen har jag fått av Linda och Sebbe, och jag vill ha åtminstone
en kvist till i den.!
Myskänsla....Simba ligger på mattan och smälter in.
Fick hem hyllan idag som jag beställt från Ellos (ovanför TV:n), men funderar på at ev ha en till när jag tapetserat den väggen med min favorittapet (tavlan ska självklart bort då).
Det kommer att bli sååååå fint!
 
 Jag känner att jag behöver lite mer gröna växter som bryter av ....eller vad tycker ni?

RSS 2.0