Akutoperation!

Igår blev det ännu sämre med våran älskade Simba.
De ringde på morgonen och sa att det tillkommit komplikationer och att de var tvungen att akutoperera honom igen, för tarmen.
De blev tvungna att ta bort hela 1,5 m av hans tarm, vilket är en väldigt stor operation och det är inte många hundar som klarat av en sådan.
Men vi får hoppas att Simba är lika stark och livsglad nu som han alltid är annars, och att gör skäl för namnet "Kamphund", dvs att han kämpar.
 
Sedan följde en dag med ovisshet, stor oro, sorg.... Båda mina barn kom hem till mig och vi bestämde oss för att åka över till sjuhuset för att lämna Simbas "Mammanalle" så att han kunde får ha den nära och känna våran lukt så kanske han skulle kvickna till snabbare, tänkte jag. Men sjukhuset rådde oss att inte komma för att ge honom lugn och ro, och skulle han känna lukten av oss så skulle han kunna bli så glad så han kunde bli sämre.
Vi satt då redan i bilen och fick istället vända och åka och äta lite lunch.
 
Igår fick vi ändå ett något lugnande besked att värdena såg bra ut och att han börjat kvickna till så pass att han började följa dem med blicken och jag kan se mig honom framför mig....hans nyfikna blick.
Natten har varit lugn och jag väntar nu på dagsrapporten om hans läge.
 
Det kommer att bli en sjukt jobbig Midsommar , med Simba på sjukhus! :-(
Men "mammanallen" är med mig hela tiden!
 


 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0