Återhämtning!

Igår var jag och hälsade på Simba igen på sjukhuset och läget var samma som dagen innan, förutom att han var väldigt trött. Mitt besök hade tagit väldigt mkt på hans krafter för han blev ju så himla glad, och jag var ju där i över 2 tim, dessutom blev han ledsen när jag gick, så igår stannade jag bara en liten stund.
Han hade precis somnat när jag kom så han var lite yrvaken ett tag men blev gladare och gladare för varje minut som han vaknade till mer och mer.
 
Åter igen får jag höra av den sköterskan som hade hand om honom igår att ingen hade trott att han skulle överleva i lördags och att alla är så otroligt glada och engagerade i hans fall och de t.o.m. ringer till sjukhuset när de är lediga för att höra hur han mår.
Så jag känner verkligen att han blir väl omhändertagen och att de verkligen bryr sig mkt om honom.
Även hon sa samma som sköterskan i förrgår, att han är så otroligt speciell och en riktig kämpe, och att hela sjukhuset har blivit så förtjusta i honom, han har ju legat där i en vecka nu.
 
De ville ända behålla honom nere på IVO (Intensiven) för att det är lugnare för honom där och det han behöver nu är att få sova och återhämta sig, dessutom har han sällskap där hela tiden så han slipper vara ensam.
 
Efter sjukhuset åkte jag hem och fick besök av min goda vän Rasmus som kom och stöttade mig, och jag kände att jag ville fira att Simba blivit bättre så jag bjöd på lite mousserande jordgubbsrosè, och på kvällen blev jag hembjuden till Ingela och Ulf på middag, och för första gången på över en vecka kunde jag äntligen koppla av och njuta av livet igen.
 
Idag ska jag jobba igen och det ska bli skönt att få tänka på annat ett tag och ikväll åker vi direkt och hälsar på älsklingen , så får vi förhoppningsvis höra när vi kan få hem honom.
 
Jag vill ge en stor eloge till all personal som varit inblandad i hans fall, de har varit helt fantastiska och visat honom och oss så mkt kärlek och ödmjukhet! Utan dem hade han inte klarat sig! <3
 
Dessutom vill jag tacka alla mina vänner irl och alla på Facebook som varit ett sådant stort stöd för mig under denna helvetesvecka! <3 NI har alla varit underbara! <3
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

Puss & Kram !!!!!!

2014-06-24 @ 09:11:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0