En dag på stan!

Igår hade Mona och jag bestämt oss för att vi skulle åka in till stan och gå och kolla i Kungsträdgården på
"Smaka på Sthlm" och äta lite god mat, så efter att hon varit ute med Vilda på morgonen, (jag fick hem Simba på eftermiddagen), så gjorde vi oss redo och åkte in.
Först åkte vi till Söder för att jag skulle titta på ett par spegeldörrar (skjutdörrar) som jag ska köpa till att göra en garderob i hallen), och gick runt lite där.
Sedan tog vi t-banan in till stan.
Det var smockat med folk , som väntat och som vanligt när det är bra väder, så köerna var kilometerlånga för att få lite smak på sthlm, och sittplatser var det värre med, så vi beslöt oss efter att ha gått runt ett varv för att leta upp en restaurang och äta istället, så det blev en plankstek på Soft kök och bar.
 
Efter maten köpte Mona en studentpresent till en mottagning hon ska på idag, och vi åkte hem och gick ut med vovvarna (Simba kom hem).
De fick självklart bada på promenaden och deras lycka var fulländad, och Mona och jag blev så  sugna på mjukglass så vi gick runt halva Sumpan för att köpa varsin glass och hamnade till slut vid Mc Donalds där vi satte oss utanför och smaskade i oss varsin tillsammans med vovvarnas hjälp.
 
Nu blir det morgonpromenad till Pampas och helgens våffla (hoppas smeten är bättre än förra helgen).
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0