Kaosdag med lyckligt slut!

Ja denna dag har gått i stressens och kaosets tecken, och den började med att jag låste mig ute (igen) kl 02.00 inatt när jag var ut och kissade med Simba.
Det blev lite brådis eftersom han började kissa redan i bädden, han har lite svårt att hålla tätt efter operationen, men det blir ju bättre.
Jag trodde att jag kände nycklarna i jackfickan, men det var bilnycklarna, som tur var för då kunde jag ta bilen och åka till Linda och Sebbe och hämta min reservnyckel. Eftersom jag inte hade mobilen med mig så fick jag gå in och knacka och ringa på deras dörr och skrämma slag på dem mitt i natten. :-(
 
Sedan var det stress från början till slut med bl.a. två leveranser av bl.a. min nya köksfläkt, mina duschdörrar, och jaga buden och meddela Linda så att hon kunde ställa upp och skriva under och ta emot.
 
Imorse åkte jag ju även till Albano med Simba igen för att de skulle kolla hans värden vilket de gjorde medans jag var kvar, så jag fick ta med honom hem igen. :-) Nu blev han mer eller mindre friskförklarad och behöver bara komma tillbaka på återbesök nästa onsdag. :-)
Men vi åkte tillbaka även på kvällen för att skriva ut honom ordentligt och betala notan, som slutade på ca 100 000:-, och så lämnade vi en rosa marsipantårta med hjärtan på som tack för all fantastisk hjälp med att rädda hans liv.
 
VI hade även inventering på jobbet, och jag tog mest hand om kunderna , vilket var det bästa kanske med tanke på den dåliga sömn jag fått den senaste tiden, plus min stressnivå för dagen som var på tog för hög.
 
Jag kämpade också med att bära upp mina duschdörrar upp för mina 3,5 trappor, själv....det var jäkligt tungt kan jag säga, men det gick......envis som jag är. :-)
Imorgon bitti kl 7 kommer de för att montera dem, och det ska bli så skönt att få duschdörrar igen. :-)
 
Nu blir det kvällskissen med Simba och sedan sängen!
Natti natti.....jag är helt slut!
 
Simba är så glad att få vara hemma igen och jag är ännu gladare att få ha honom hemma!
'
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0