Mot alla odds!

Vi kämpar fortfarande på med våran "Kämpe" Simba, än är inte faran över.
Vissa värden är bra, vissa t.o.m. väldigt bra, men vissa ganska viktiga är inte så bra än, eller går upp och ner, och han har haft lite feber , ända upp till 39,6 i förrgår, men igår var den nere på normal temp igen, dock pendlar den lite upp och ner.
 
Det är 3:e natten som han är hemma på permission och det är så mysigt!
 
Inatt var jag ute med honom kl 00, 02 och 04, men det var mest jag själv som kände att jag ville det, eftersom det händer lite "olyckor" inne annars, så det blir inte så mkt sömn för min del för tillfället, men vad gör man inte för sin älskling.
Inatt spydde han upp maten som han åt igår kväll, men nu på morgonen så åt han med god aptit igen och dricker vatten gör han mkt, men vi får dock bara ge honom små skvättar i taget.
 
Pratade just med Albano och de sa att ett bakslag med kräkningar är inte ovanligt eller konstigt efter en sådan operation, men om han fortsätter att kräkas så bör jag åka in med honom, annars har han långpermission över helgen, så jag hoppas verkligen att det går bra nu , för då bör han få komma hem snart på heltid. :-)
 
Så man kan säga att det har gått väldigt mot alla odds....iaf hittills, och varje dag som går ökar hans chanser mer och mer.
 
Jag vill passa på att tacka alla mina vänner som varit ett stort stöd för mig och min familj under denna jobbiga tid (ni vet vilka ni är), utan er hade jag inte orkat ta mig igenom detta. Det är och har varit väldigt uppmuntrande med alla positiva reaktioner, tips, peppning, m.m.
Kärlek till er alla! <3
 
Våran "farliga" "Kamphund" med sina 2 "mammanallar"! :-) 
 
Andra kvällen på persmission fick vi med oss dietmat (id) men det var ingen hit, så jag provade att ge honom den mat vi köpte på Spånga när de sa att han förmodligen hade maginfluensa (de är iaf snällt mot magen),
och det åt han med god aptit.
 

Kommentarer
Postat av: mam & pap

Jättemånga kramar till er !!!

2014-06-28 @ 10:48:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0