Ångest!

Nu har jag inte bloggat på några dagar, samt tagit bort de senaste inläggen pga diverse anledingar, men det betyder inte att jag mår bättre, snarare tvärtom. :-(
Jag har svår ångest över att jag ev måste byta bort mitt älskade hem, min trygghet, min borg, och ni som känner mig vet hur mkt mitt hem betyder för mig.
Alla är vi olika, som tur är, och många bryr sig inte om vart de bor eller hur det ser ut, men det gör jag och har alltid gjort, och kommer nog alltid att göra. Visst kommer jag säkert kunna få det väldigt mysigt var jag än bor, och jag kommer att göra om även nästa lägenhet i min smak, men det viktiga är att det är en bra planlösning och att jag får plats med min soffa, mitt matsaltbord, öppna spisen och självklart sängen, men resten är inte lika viktigt.
Jag har nu vaknat med huvudvärk i ca 6 dagar i rad nu, men värst har det varit de två senaste dagarna , då jag varit ledig....så det betyder ju att jag mår bäst av at jobba. :-)
 
Jag har bestämt mig för att inte ta åt mig av andras bekymmer i fortsättningen, jag måste vara lite mer ego och ta hand om mina egna bekymmer eftersom jag har tillräckligt med egna problem. Så jag hoppas att ni som är mina vänner förstår och respekterar detta och därför inte belastar mig med era kärleksbekymmer m.m....jag är inte den bästa att ge råd nu.
Jag är ju en sådan person som tar åt mig för mkt av alla andras bekymmer och gör dem nästan till mina egna, därför blir det för mkt för mig att hantera när jag inte mår bra själv.
Det är ju som sagt när man själv mår dåligt som man inser vilka som är ens "riktiga" vänner.
Jag vill att ni ska veta att jag uppskattar erat stöd och att ni finns för mig i alla väder, inte bara när jag är glad och positiv. <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Sedin-Berg

Ta hand om dig och gör saker som du mår bra av. många kramar Karin Sedin-berg.

2014-03-01 @ 13:57:57
Postat av: Pia

Tack Karin! Kram

2014-03-01 @ 19:37:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0