Kompakt living!?

Som ni säkert förstått så kretsar mina tankar väldigt mycket just nu kring flytt och kompakt living ett tag, för att få ordning på min ekonomi och börja bygga upp en budget och få ordning på mitt liv och bestämma hur jag vill leva.
Eftersom jag har så otroligt svårt att skiljas från min älskade lägenhet så kom jag på en idè, jag skulle kunna höra om vi kan hyra varandras lägenheter i 1 år och prova. Då behöver ingen lämna något, och man har tid på sig att känna efter eller leta efter något permanent, och samtidigt så får vi det vi behöver, och om det känns rätt så gör vi ett riktigt byte, eller om det känns helt fel så byter vi tillbaka, eller hittar en 3:e part. 
Vad tror ni om det? Skulle det kunna funka?
Ja visst det kanske låter krångligt, men det är inte omöjligt! Dessutom får jag känna efter om jag skulle sakna min lght och balkong, m.m, och jag skulle hjälpa en liten familj som bor trångt, och de skulle hjälpa mig att spara pengar.
 
Jag har tittat på olika lösningar för säng om man bor trångt och ett sängskåp är en mkt bra lösning, tror dock att jag isf vill ha ett liggande, som tar mindre plats.
Visst är detta en väldigt bra lösning när man bor litet!?
 
Igår köpte jag för första gången vätska till min brasa och testade den idag,
och det blev t.o.m. varmt och mysigt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin Sedin-Berg

Det låter som en bra idè!

2014-03-05 @ 16:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0