Nu bir det byte!

Igår var Carro som bor i ettan hem till mig med sin trevliga mamma och tittade på min lght, och vi bestämde oss för att köra igång med bytet så snart som möjligt, det är ju ingen idè att vänta. Det kommer ju att ta ca 4-6 veckor innan hyresvärdarna godkänt allt.
Jag måste säga att det är blandade känslor, men jag är övertygad om att jag gör det enda rätta för tillfället, jag har ju inte råd att bo kvar med ca 7500:- i hyra! Jag vill inte betala så mkt för att bara bo längre, jag vill ha mer pengar över i slutet av månaden, och spara till resor, m.m
Jag vill ha "LIVSKVALITÈ!!!
Jag vill kunna göra spontana saker, som att gå ut och äta, åka på kortare resor, sitta på uteserveringar i vår och sommar och se folk, unna mig lite vardagslyx, och framförallt kunna spara och få en buffert och till framtiden.
Jag har levt för mkt i nuet i hela mitt liv, men nu är det dags att börja tänka på framtiden.
 
Jag hade sådan tur att Carro, som ska ha min lght, även är intresserad av min soffa och ev mer möbler (om det blir aktuellt att sälja). Jag har ju bestämt mig för att köpa en ordentlig bäddsoffa till att börja med.
 
Jag kommer även bi tvungen att sälja lampor, ljusstakar, tavlor, mattor, m.m.....så jag kommer ev ha en kväll hemma där ni får komma och kolla om ni kan vara intresserade av att lägga bud på något, och då bjuder jag på vin och lite tilltugg.....:-)
Det som SKA med är matstolarna, öppna spisen, TV-bänken, skänken.....men matsalsbordet får jag nog tyvär sälja (Linda är ev intresserad) och balkongmöblerna är redan bortlovade till Linda och Sebbe.
Någon som vet någon som behöver en säng på 160 cm(plus överkast, 2 st och prydnadskuddar), mörkläggningsgardiner beiga, barbord och barstolar, 32 tums TV med väggfäste, redan nu så säg till.
Det kommer bli storrensning i mitt liv....och en ny start!:-)
 
 

Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

Hipp Hipp Hurra det kommer at bli så bra !!!! Många pussar & kramar från päronen !!

2014-03-11 @ 09:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0