Spontan utekväll!

Det var längesedan jag hade en sådan rolig lördagskväll , och dessutom ute på krogen.
Jag trodde inte det var möjligt att ha så kul på Garbo längre, men jäklar vad roligt jag hade.
Jag hade planerat en lugn kväll tillsammans med Ulrika och gå ut och äta, eftersom jag ska jobba idag, men så blev det alltså inte. :-)
Jag bjöd även med min "nya" granne Diana och vi satt först hemma hos mig och drack ett par glas rosè, innan vi bestämde oss för att gå ner till The Public och äta, det blev en cesarsallad för min del.
När vi satt där så började tjejerna prata om att fortsätta, och Diana var nyfiken på Garbo, hon hade aldrig varit där.
Eftersom jag inte hade råd att betala inträdet så bjöd Ulrika på det för att jag skulle hänga med (tack gums det ångrar jag inte), och väl därinne hade jag så roligt som jag inte trodde var möjligt, dvs det var längesedan jag hade kul på Garbo, och jag träffade flera som jag känner samt många nya trevliga bekantskaper.
 
Jag hade ju inte räknat med en helkväll, så jag hade fortfarande jobbkläderna (är ju iofs privatkläder)  på mig och inte fixat till mig, men det är ju oftast de spontana sakerna som blir roligast.
Men fan vad man känner sig gammal när man kollar på vad tjejerna har på sig....eller inte....dvs mottot verkar vara "Less is more", eller som en trevlig kille sa "White trash".
 
Jisses vad kul man kan ha ...och det så gott som helt nykter! :-)
 
Så tack Ulrika och Diana för en kanonkväll, det får vi göra om snart igen! :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0