Dyr morsdag!

Det blev en väldigt dyr "Morsdag" för mig idag! :-(
Jag skulle bjuda min dotter och hennes fästman på middag, vilket jag också gjorde och det blev helstekt rostbiff i min gasugn (som jag inte lärt mig ordentligt ännu), så den blev lite torr, men det blev en god middag iaf, men färska jordgubbar och glass till efterrätt.
Jag fick en jättefin blomma och kruka av dem.
Dessutom hjälpte Sebbe mig att byta handtag på toadörren och till sist lyckades han haka av köksdörren, och vi skulle ställa den utanför min dörr så att jag kan ta upp den på vinden senare, så hände det som inte fick hända....
När alla även Linda klev ut i farstun så blåste dörren igen av korsdraget eftersom jag hade fönster öppet och balkongdörrarma till vädringsbalkongerna på alla plan var öppna, och självklart hade varken jag eller Linda på oss nycklarna. :-(
Så det blev till att gå och ringa på grannarna för att låna mobiltelefon (eftersom allas var inlåsta i lägenheten) så vi kunde ringa låssmed.
Det tog drygt en timme innan han kom och under tiden gjorde Sebbe allt han kunde för att försöka få upp dörren på eget bevåg, men utan resultat.
När vi satt ute på parkbänken och väntade på låssmeden, jag barfota och Sebbe i endast strumporna, endast LInda hade fått på sig ett par skor, så kom det en bil som roade sig med att köra hela 7 varv i rondellen....och vi fick oss ett gott skratt....men undrade....Varför!?
 
Nåväl.... ett par timmar senare sitter jag inne i min lägenhet med en köksdörr mindre, nytt handtag på toadörren, mätt och belåten.....1700:- fattigare, och då upptäcker jag att jag glömt stänga av gasugnen, men som tur var hände inget.
 
 
 
 Jag dkruvade även upp en hylla i hallen på kvällen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0