Flytt!

Morrn morrn!
 
Nu har jag sovit min sista natt i min älskade 3:a på Vegagatan, och den tillbringades i mitt gamla sovrum, inklämd mellan öppnaspisen, matbordet och flyttkartonger, och jag kan säga att jag sov inget vidare, mestadels pga allergin men också pga alla tankar och stressen om vad som ska göras.
Men ikväll är det över, då kan jag börja koppla av och inreda mitt nya hem!
 
Igår fick jag även soffan såld, så det är ännu en mindre, stor, möbel mindre så det kommer bli tomt även i min nya, men kul att börja planera och inreda den från början.
 
Igår hade jag Tea till hjälp från tidig morgon till sen kväll, hon kom redan i tisdags kväll, och vi hann med så otroligt mycket under dagen, som bl.a. började med besiktning av min lght kl 8, packing, städing,tvättning, diskning, leverans av mitt nya matbord, rensning, åkte till återvinningsstationen och slängde massor med saker, myrorna med en hel låda, pantat tomflaskor, sålt soffan, varit på Rusta, samtal med banken (fick lånet beviljat till lghts köpet), fått iväg balkongmöblerna (till Linda och Sebbe), och sista men inte minst så åkte jag med Tea till Jakan när hon åkte hem och hämtade bil och släpvagn.
 
Sedan däckade jag av utmattning och allergi runt 23-tiden, men har haft väldigt svårt att sova bl.a. pga alla tankar, stress och allergin.
 
 
NU är det tomt....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0