Imorgon kommer soffan!

Imorgon kommer äntligen soffan och jag kan börja göra iordning mitt rum som ett vardagsrum och se hur det kommer att bli, jag är så nyfiken.
Sedan saknas bara fotpallen och en matta, helst koskinn i svartvitt, men ev blir det en silvergrå ryamatta till att börja med, och så vill jag byta lampan mot någon kristallkrona som hänger högre upp i taket, eftersom att bordet inte kommer stå mitt i rummet.
Jag måste erkänna att jag kommer att sakna sängen för den är superskön och jag har nu vant mig att sova i en 90 säng och det funkar riktigt bra, men jag har fått den såld och den hämtas också imorgon.
Måste säga att jag tycker att mina 35 kvm känns mycket större och rymligare än jag trott, och imorgon är det köpstämma, dvs det är då det röstas för köpet och förhoppningsvis får vi veta hur det blir med allt och även ang. balkonger, pris m.m.
Det ska bli väldigt spännande!
 
Jag stormtrivs som sagt redan superbra och jag saknar inte  in gamla lägenhet ett dugg, jag har allt jag behöver och det känns precis lagom för mig ensam....och Simba förstås.
 
Som tur är så blev jag ledig hela dagen imorgon, och då hinner jag med att fixa iordning och ska jag även få besök av Anna en snabbis.
 
Silverbordet fick en ny plats och funktion, det ska bli mitt nya databord så fort jag fått upp hyllan på väggen.
 
 

Kommentarer
Postat av: mam. & pap.

KANONFIIINT !!!! Puss & kram

2014-05-13 @ 09:58:44
Postat av: Roger

Vad fint du redan har fixat - du är så duktig :) Är också väldigt glad för din skull att du får köpa loss - det är du väl värd så STORT grattis. Ta hand om dig kramar Roger

2014-05-14 @ 19:35:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0