Mörk dag!

Idag är det en sådan där "mörk" dag... Bl.a. så är vädret skit tråkigt, mörkt, kallt och regnigt...så det var inte särskilt roligt att gå promenad med Simba.
Dessutom hade jag problem igår att hitta parkering, och det resulterade i parkeringsböter på 1000:- (stod tydligen på an lastzoon från kl 8 imorse)....:-(....fick även besked om att en räkning som jag var övertygad att jag betalat (på 2000:-) inte gått in, jag har förmodligen skrivit fel någon siffra....plus att jag just nu är inne i en "downperiod".....
Jag känner mig ensam, fet och ful.....:-(....Jag har dessutom ont i min högra arm (musarm) och det tär på tålamodet.
Jag vill så mkt men just nu finner jag ingen ork, lust, inspiration att göra någonting....musten har liksom bara gått ur mig.
Jag skulle behöva åka bort till sol och bad, men har inte råd.....:-(
 Just när man börjar få koll på ekonomin och allt känns bra, så tvärvänder det.....jävla skit!!! :-(
 
Men det är snart ett nytt år.....nya krafter.....nya utmaningar......:-)
Kanske ska köpa en lott idag.....!?
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh nej vad tråkigt det låter! Tänk på alla mysiga stunder du kommer ha på sin ledighet med din familj, och kom och hälsa på mig själv eller med Simba. Jag måste dock packa och städa på tis o ons men hoppas verkligen att du har möjlighet att komma hit och hälsa på en stund! Och snart får vi julpynta hela och så in hundra klappar åt nicole antar jag. Önskar jag kunde komma o pigga upp dig! Mängder av kramar till dig, och du; shit happens och snart är det löning igen, det som hänt jag man inte ändra på tyvärr. Nästa månad blir kalasmysig!!! /Tea

2014-11-18 @ 19:47:59
Postat av: olga

Livet är en berg och dalbana. Ibland måste man komma ner för att kunna ta sig så småningom upp. Och hur tar man sig upp? Man gör det när man känner för det. Man glömmer inte det goda och fina man har i livet och sakta men säkert kommer man upp. Ibland är det okej att inte må bra och ja vet att allt kommer att lösa sig och snart kommer du skratta igen. Då du är en av de starkaste personerna jag känner och ja vet att du har en underbar familj runt om dig och en massa underbara vänner (jag haha) som finns där för dig, ett samtal bort.

Fkraaaaaaam

2014-11-19 @ 08:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0