Ingen vanlig måndag...

Då var det måndag igen och vardag, fast det är ingen vanlig måndag, det är min första måndag som mormor, och för mig så är det ju ingen skillnad på helg och vardag eftersom jag jobbar varje helg och är ledig i veckorna istället. Men jag försöker ändå göra det lite extra mysigt för att känna av att det är helg och hålla liv i den känslan, för vem vet en vacker dag kanske jag jobbar måndag-fredag igen. :-)
 
Igår fick jag överraskat besök av en fd kollega från Interiör-tiden, och det var så otroligt roligt att se henne igen.
Hon hade just börjat följa mig här på bloggen och sa att det blivit som en drog, vilket gläder mig oerhört mycket, och som sagt skriv jätte gärna komentarer, så jag får höra era åsikter och vilka ni är som följer mig. :-)
Det har ju varit väldigt många som läst bloggen de senaste dagarna och det är jätte kul, men jag är också nyfiken på vilka ni är, så snälla skriv.....skriv.....:-)
 
Idag är det jobb åter igen från kl 15-21 i Kista, men innan dess ska jag hinna hälsa på och mysa med Nicole , mitt underbara barnbarn, och så ska jag till sjukgymnasten för att få akupunktur för 4:e gången....och det verkar tamefan hjälpa......:-)
 
Jag kan inte tjata nog mycket....men visst är hon fin!? <3
 
Jag när jag var 1 år, och visst finns det vissa likheter!? :-)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor /Gammelmormor

Vilka små sötisar !

2014-10-20 @ 19:02:11
Postat av: Gabriella Golshani

Pia, min vän! Jag lovar att kommentera aktivt när jag läser din fina blogg. Återigen stort grattis till hela familjen, ett underbart litet mirakel. Sååå söt.

2014-10-20 @ 21:11:20
Postat av: Pia

Gabriella (Pia)?! Var det du??? Shit jag kände inte igen dig! Sjukt kul att träffa dig igen! Kramar

2014-10-20 @ 23:32:51
Postat av: Gabriella

Såklart att det var jag!! Jösses amalia kom du på det nu?? Hihihi nog för att tiden går...det var ju inte igår precis. Jag tyckte också att det var jätteroligt att träffa dig. Vi måste ses snart igen. :-)

2014-10-20 @ 23:59:42
Postat av: Pia

Haha...ja gissa vad jag har funderat! Rösten var så bekant men du har förändrats så mkt.:-) Ja det vore sjukt kul att ses snart och prata i lugn och ro.:-) Kramar igen

2014-10-21 @ 00:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0