Parkeringsskada eller inte?

Jag har ju som ni vet fått min bil kvaddad när den stod parkerad utanför mitt hus på Fredsgatan i Sumpan,
och gjort allt som står i min makt att göra i samband med detta som att anmäla till mitt försäkringsbolag (Folksam), göra en polisanmälan och åka till verkstad och få det dokumenterat, för att de ska kunna göra en bedömning om det är en sk. "Parkeringsskada" eller inte.
 
I min värld så har det ju inte varit några frågetecken om det skulle vara en parkeringsskada eftersom skadan skedde då den stod parkerad ute på gatan över natten, och jag upptäckte bucklan och lackskadan dagen efter.
 
MEN....Folksams tekniker har bedömt att det INTE är en "parkeringsskada"!!!!????
 
Då undrar jag vad de har grundat det på?
Hur kan det INTE vara en parkeringsskada när bilen stod parkerad över natten, och jag satt inte i den, i min värld så är den parkerad då iaf.
 
Det är ingen om ringt mig för att fråga hur eller vart den stod parkerad , förutom det som står i polisrapporten, och den var inte särskilt detaljer.
Jag måste nu har vittnen som sett när skadan skedde, för att kunna överklaga!?
 
Hur ska jag kunna veta om det är någon som råkat se när detta hände, förrutom idioten som gjorde det och bara stack, så förmodligen finns det inga vittnen. Det kan ju ha skett mitt i natten eller tidigt på morgonen.
Det mest irreterande är att jag tänkte tanken på kvällen , eftersom det var tajt där jag stod, så jag tog kort på bilen bakom och framför, men råkade av misstag radera dessa foton från mobilen innan jag upptäckte skadan. Det stod då nämligen en vit skåpbil bakom min, och det är vit färg avskavd på min, och förmodligen var det en firmabil så den som körde brydde sig inte. Är det ens egen bil så är man ju i regel mer försiktig, eller så anmäer man ju det själv till sitt eget försäkringsbolag för att få sin egen skada reglerad.
 
För mig handlar det om 800:- och så även för försäkringsbolaget, och för mig är det mkt pengar men för dem är det en skitsumma i samband med detta.
Varför ska det vara så förbannat krångligt att få rätt mot försäkringsbolagen?
 
Nu har jag iaf överklagat!
 Så håll tummarna att jag får rätt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jäkla krångel 😳... Så tröttsamt!! Håller tummarna 😊

2014-09-08 @ 18:10:10
Postat av: Ulrika

Glömde namnet 😊

2014-09-08 @ 18:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0