En följetång!

Ja ni kanske undrar hur det har gått med min soffa som jag beställde från Furniturebox!?
Ja då kan jag tala om att det har INTE löst sig ännu! :-(
I onsdags kväll förra veckan gjorde jag anmälan/reklamationen om att de skickat en fel del, och i min värld så borde det inte vara så stort problem för dem eller svårt att lösa, det är ju bara att skicka rätt del.
Men jag vet inte om de som jobbar där är inkompetenta eller bara totalt oengagerade i sina jobb!?
Det skulle iag ta ca 2 dagar för dem och så skulle jag få ett besked, MEN när jag ringde i måndags så hade fortfarande inte ett skit hänt (då hade det gått 2 vardagar plus en helg), så tjejen jag pratade med då meddelade lagret, och då fick jag ett mail senare under dagen där det stod:
 
Hej Pia!

Tack för er anmälan.

Vi har kontaktat leverantören angående ert ärende och inväntar återkoppling från dem. Vi återkommer sedan med ett bra alternativ på hur vi kan hjälpa er.

Har ni frågor eller funderingar, tveka då inte att höra av er till oss på mail, chatt eller telefon.

Önskar er en fortsatt trevlig dag!


Med vänliga hälsningar Kim
 
Då ringde jag upp och pratade med samma tjej igen och ifrågasatte vad Kim menade med att kontakta leverantören!? Även hon tyckte att mailet var väldigt skumt!
 
Vaddå kontakta leverantören!? Det är u för f...n handhavande fel, dvs de har ju tagit fel del på lagret.
Nu har det gått ytterligare 3 dagar och jag har fortfarande inte hört ett ljud ifrån dem!
Detta är så sjukt dåligt och klantigt skött av dem , så jag kommer att kräva en ordentlig kompensation!
 
Så idag skickade jag detta mail:
 
 
Nu är jag väldigt irreterad och trött på att vänta på att ni ska höra av er!
 
Jag måste säga att detta ärende har skötts väldigt dåligt och jag skulle vilja komma i kontakt med eran chef/ansvarig!
 
Jag har fått 2 kolli varav ett kolli var felaktigt, någon som lastat har tagit fel del och skickat, så jag förstår inte varför ni ska kontakta leverantören ang detta. Det måste ju finnas en del till min soffa som är kvar hos er!?
Det är väl bara att skicka RÄTT del så är problemet löst!?
Jag har nu väntat i snart 3 veckor på en soffa som ni lovar 2-5 dagars leverans på.
Så jag har fortfarande emballaget kvar på den felaktiga delen och gör det bästa av situationen.
 
Som ni ser så har jag köpt den rosa mattan igen, fast lite mindre , dvs samma storlek som den grå,
den andra storleken skulle bli för stor till den soffan.
 Dessutom så har jag smygit in lite mer rosa detaljer, som ljus.

Glada nyheter!

Jag vill passa på att meddela lite nya glada nyheter på jobbfronten, jag har fått ett nytt jobb....igen!
Jag ska få jobba med foto (igen) som jag älskar och har gjort i hela mitt liv, dvs det jag utbildat mig i genom alla år, och dessutom på heltid. :-)
Jag har ett jobbigt besked att meddela imorgon till min "nya" (snart fd, arbetsgivare), dvs att jag ska sluta.
Det är aldrig lätt att säga upp sig och framförallt inte om man trivs med sina kollegor, de har ju varit en del av ens liv ett tag och så tar det slut.
Men man måste ju tänka på sig själv i första hand, och jag vill jobba med det jag kan och älskar och jag vill ha heltid, så det är inte mkt att fundera över.
 
Jag vill säga ett stort TACK till min fd chef och kollega från Expert tiden Ingmar Steenhouwer som var min referens när de ringde för att höra sig för om mig. :-) Jag är mycket tacksam!
 
Berättar mer snart!
 
 
 
Dessutom kllippte jag mig när jag var i Kista en sväng för att lämna tillbaka nycklarna till Fuji och säga hejdå.
Köpte e ny hårolja också igår.
 
 
Men jag började morgonen med en god latte i solen på en uteservering på Hornstull på morgonen,
då jag var och provjobbade på mitt nya jobb.
 

Det går bra nu...

Just nu är det turbulent i mitt liv, det är förändringarnas tid och det är till det positiva för min del.
Man säger ju som sagt att en sak sällan kommer ensam, vare sig det är positivt eller negativt, och just nu känns det bara som det är positiva och roliga saker som händer, även om jag just nu känner mig väldigt trött och sliten, men det hindrar inte mig att köra på i 180.
 
Idag ska jag prova något nytt (berättar mer sedan), så håll tummarna att det går bra! :-)
 
Dessutom har jag planerat in Valborg med Singelgruppen och AW på fredag, och sedan har jag även planerat en rosèprovning till helgen innan jag fyller år, och bjudit in några väninnor..
 
Jag köpte mig själv en söt blomgrupp igår för jag tyckte att jag var värd det, visst är den söt!
 
 
 
 
 

Uppe i ottan!

Morrn morrn mina vänner!
Idag är jag uppe före tuppen t.o.m., och än så länge känns det bra, det är ju ljust ute så det kändes inte så tungt att gå upp. Men det kommer att bli en lång dag för jag ska in till Söder på ett möte direkt efter jobbet och jag hoppas att jag är pigg då.
Snart är det Valborg och 1:a maj, och då är det försommar på riktigt, och jag älskar denna årstid.
Jag har bjudit in några vänner på Rosèprovning hos mig, tänkte att det skulle kunna vara roligt. Jag har då bett alla inbjudna att köpa med sig varsin flaska av sitt favorit Rosèvin och så får alla prova av alla, så blir det lite variation.
Temat under kvällen blir då såklart rosa.
 
I helgen har jag jobbat både lördag och söndag på Jysk och det har varit full rulle hela tiden, men jag har kommit in i deras system och rutiner väldigt snabbt, så det funkar ovanligt bra, och idag ska jag börja jobba kl 7:00, så nu är det frukost och sedan blir det en promenad till jobbet.
 
 

Okristligt tidigt!

Nu ligger jag nerbäddad i min nya, felaktiga soffdel och ska försöka sova....ska upp okristligt tidigt imorgon, ska börja jobba kl 7:00!!!
Det har inte hänt i mitt yrkesliv på.....jag ve inte när!?
Jag kommer att vara död!
Nåja det blir en ny erfarenhet så det kan bli intressant.
Jag är dessutom helt slut efter denna hårda arbetshelg och hela vecka, med många nya intryck och kunskaper, och full fart.
Så....god natt med er!
 

Underskatta aldrig en kvinnas list!

UNDERSKATTA ALDRIG EN KVINNA!

Polisen: Ni körde för fort!   Kvinnan: Oh, jag förstår.

...

Polisen: Kan jag få se körkortet.   Kvinnan: Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.

Polisen: Har ni inget?   Kvinnan: Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.

Polisen: Kan jag I stället få se registreringsbeviset.   Kvinnan: Tyvärr inte.

Polisen: Varför inte?   Kvinnan: Jag har stulit bilen.

Polisen: Stulit den?   Kvinnan: Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom I bitar

Polisen: Vad har ni gjort?   Kvinnan: Delarna av honom ligger I plastpåsar I bagageutrymmet ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer   efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni gå ur bilen? Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.   Kvinnan: Mördat ägaren??!!

Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?   Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget...

Polis 2: Är det här er bil?   Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.   Polisen är alldeles tyst...

Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.   Kvinnan gräver I handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.

Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!

Kvinnan: Jaha och snart påstår han väl att jag körde för fort också???


Förändringarnas tid!

Just nu är det verkligen förändringarnas tid för mig, jag har bytt jobb och avsagt mig de 2 andra, jag jobbar just nu sjukt mkt,  jag har blivit ordinarie styrelsemedlem i våran bostadsrättsförenng, jag har sålt bäddsoffan och fått (halva) min nya, jag ska få säkerhetsdörr och väntar på överklagan ang. balkonger,det planerade lpfbygget, jag har dragit ner på socker och rör mig ännu mera för att gå ner i vikt, och snart händer det ännu mer roliga saker..... :-)
 
Ofta är det ju så att när det händer positiva eller negativa saker så brukar det ju komma flera i rad, och så är även fallet för mig.
 
Nu när jag fått min soffa och sett hur bra den blir i storlek så börjar jag tycka att mitt vita fyrkantiga bord är för stort och jag funderar på ett runt marmorbord från Mio, och även den vita skyfotöljen känns för stor och otymplig så jag funderar på att byta ut även den mot en grå fotpall istället, och så vill jag ha en färg på mattan.
 
Denna fotpall från Mio tycker jag är grymt snygg och dessutom så har den samma ben som min nya soffa,
 den är i vitt läder och kostar 2490:-,
 
Eller en grå i tyg som går att öppna och ha förvaring i (vilket är praktiskt men inte lika snygg), också den från Mio och kostar 1995:-.
Eller ett par sådana mindre "puffar" från Mio för endast 299:-/st.
 
 
 
 Smakråd tack!?

Det är så typiskt!

När något börjat strula så blir det oftast bara värre, det är min erfarenhet iaf, och så är fallet även nu när det gäller min soffa.
När den äntligen kom igår kväll och jag och budkillen burit upp den, så visar det sig att det blivit fel, de har skickat en högerdel (rätt) och en vänster del (fel), så det går inte att montera ihop den.
Jag beställde en högersvängd L-soffa, dvs med divandelen till höger, men fick alltså den delen som vänsterhängd, men den andra delen r rätt.
Dessutom var soffan hårdare än vad jag upplevde i butiken, men den blir nog bättre med tiden, och i vilket fall som helst så blir det bra.
Den är för övrigt snygg i tyg och färg, men nu får jag alltså vänta ytterligare på att de ska komma och hämta den felaktiga och ge mig en ny rättvänd del.
Jag ringde dem direkt igår kväll och fick prata med en kille som hette Marcus, och han var trevlig , men det lät som om han ville idiotförklara mig genom att fråga om jag verkligen kollat ordentligt. Detta är så uppenbart att man behöver inte vara ett geni för att förstå det, och dessutom såg ju budkillen det och Björn som var så snäll och kom för att hjälpa mig att montera soffan.
 
Divanen är som ni kan se in mot väggen, den öppna delen ska vara ut mot fönstret.
Den gick iaf bra att sova i inatt.
Eftersom denna del bara har ben i ena änden, den andra ska ju fästas i den andra soffdelen,
så fick vi pallra upp den så gott vi kunde med kartongbitar och några kokböcker.
Men det kommer bli bra när det blir klart iaf. :-)
 
Det slog mig dessutom nu at det var tur att jag inte behållit den stora rosa mattan, den hade blivit för stor till denna soffa,
Däremot skulle nog färgen bli kanonfin till, eller kanske en rund matta och ett runt bord!?
Vad tror ni? Skulle inte ett runt bord bli lite luftigare?
 
 Lite piff med kuddar för att dölja felet i väntan på den nya delen.
 Nu ser det ut som en stängd hörnsoffa, men snart kommer den rätta delen och då blir det ett öppet slut med divan, en s.k. L-soffa, och det kommer se mer luftigt ut.
 

Börjar känna mig otålig och trött!

Jag jobbar just nu väldigt mycket, och jag sover dåligt p.g.a. ingen ordentlig säng, det har varit mycket som hänt den senaste tiden.
Än så länge står jag upp. :-)
Men det är mycket jag skulle behöva göra!
När ska jag ha tid?
Hur ska jag orka?
Just nu har min fokus varit på jobb, singelgruppen, min vovve, mitt barnbarn och så ska jag försöka ta tag i mitt eget liv och försöka gå ner i vikt och må bra fysiskt också.
Jag har iaf bestämt mig för att dra ner rejält på mitt sockerintag, och inte dricka läsk i veckorna, röra på mig mera, m.m......men jag behöver få sova skönt också.
OM det inte blir loft ännu så får jag köpa mig en vanlig säng (dvs om inte soffan blir bra att sova på).
 
Jag har nu fått 3 olika beslut om leverans, i torsdags sa de att den skulle lämna deras lager, i söndags fick jag ett mail att den skulle lämna deras lager och igår tisdag fick jag ytterligare ett mail där de skriver att soffan är klar för leverans......vad f...n håller Furniturebox på med!?
Jag har mailat tillbaka idag och frågat vad som gäller.

Haft en mysdag i solen!

Idag blev det en riktig mysdag ute i solen.
Först gick jsg en långpromenad med Simba runt Rissnesvängen och Lötsjön, och sedan gick vi till Pampas med Linda och Nicole. 
 
 
 
 
Sedan blev det mys och middag hos mormor Pia.
 
 
 

Blev så arg idag när jag var ute på promenad med Simba runt Lötsjön, då det kommer en mc -polis och blåser förbi oss i hög fart på gångvägen utan tanke på att det kunde komma ett barn bakom nästa kurva. Det var inte uttryckning för han hade just stoppat en personbil som åkte även den på gångvägen . Jag mötte även ett äldre par som även de reagerade just som jag. Jäkligt oansvarigt av en polis!


Ledig måndag!

Godmorgon mina vänner!
Som ni förstått så har jag jobbat väldigt mycket den senaste tiden på 3 olika jobb, och det har varit både roligt men oxå slitsamt att hålla reda på vilken dag och vart m.m.... Men det har gått bra.
Fr.o.m. nu så kommer det att vara mer fokus på Jysk där jag fått en 75% tjänst, så nu slipper jag jaga timmar hit och dit, vilket kommer minska min mentala stress enormt mycket.
Dessutom blev jag enormt besviken på en person igår och det gjorde att mitt beslut känns ännu mer rätt.
 
Det är väldigt mycket som händer i mitt liv just nu och mestadels så är det positiva saker, och jsg försöker tränga bort allt negativt, trots att det självklart påverkar mig känslomässigt, och det beror nog på att jag är ganska trött fysiskt och psykiskt just nu.
 
Men nu ser jag fram emot att få hem min nya soffa, som tyvär är försenad, och det värsta är att Furniturebox har ljugit för mig. När jag ringde i torsdags så sa killen att min soffa låg för lastning och skulle lämna deras lager då, dvs i torsdags ( den 4:e leverans dagen, de lovar 2-5 lev dagar), men så fick jag mail igår söndag att den lämnade lagret då. 
Jag har begärt kompensation eftersom detta ställt till problem för mig ang sovplats, och det kommer jag att få beroende på hur många dagar sent den kommer. 
Nu blir det en skön promenad i solen med 3 av mina älsklingar! 
 
 

Mammas 70-års kalas!

Idag fyllde min älskade mamma 70 år och jag, mina barn, mitt barnbarn och min bror åkte självklart för att gratta henne.
Hon hade öppet hus från kl 13, så medans vi var där rasslade det in vänner, grannar och släkt.
Hon hade massor av gosaker att bjuda på, så någon lunch blev det inte innan jobbet.
 
 
 En muffins som Linda gjorde till mormor Ulla.
En glad 70-åring tog emot oss i dörren.
Nicole var självklart med och grattade "gammelmormor".
Några av presenterna från oss.
Fina mamma! <3
Hon blev väldigt glad för uppvaktningen.
 Mormor med sitt äldsta barnbarn Linda.
4 generationer.
 
Här är båda barnbarnen med.
 
Nicole med morbror Robin.
 
En av de flera goda tårtorna.
Lila....såklart! :-)
 En annan....blå-lila.
 
Kakbordet!
 
Nicole bytte om till finklänning och spydde genast ner gammelmormors nya fina Elviströja.
 
Gästerna kom med jämna mellanrum, här kommer våra gamla vänner Sonja och Sten.
 
 
 

Grattis mamma på 70-års dagen!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mammas 70-års dag! 
Hipp hipp Hurra och stort GRATTIS till henne! 
Ja må hon leva uti hundrade år.... 
Vi älskar dig!❤️🌷🎂🎁
 
 
 
En riktigt snygg 70-åring, som ser ut som en 50-åring!
 
 

Soffan är borta!

Äntligen har jag fått min soffa såld och hämtad, och jag fick hela 6000:- för den. :-)
Ingen kan säga att jag inte kan sälja saker på Blocket! :-)
Jag köpte den för 8995:- (ord pris 14000:-) för 1 år sedan, så det tycker jag var riktigt bra pris.
Jag har ju inte känt mig nöjd från början, tyckte inte att den hade den mysfaktor som jag vill ha, plus att den blev för ljus och för få sittplatser, men snart kommer min nya och det är exakt en sådan modell som jag vill ha, men visste inte om jag skulle få plats med..
Med andra ord kan man säga att jag byter soffa varje år.....hade ju min gråa U-soffa i ett år också.
 
Igår fick jag låna en madrass av min gamla granne Margit, så att jag kunde sova någonstans eftersom min nya inte hållit leveranstiden.
 
Tomt
Min säng....tillfälligt! :-)
 
 

Grattis Nicole 6 månader!

Hipp hipp HURRA för våran lilla älskling Nicole som fyller 6 månader idag!
Vi älskar dig så otrtoligt mycket och du har gett våra liv sådan glädje!
 
 

Blivit invald i styrelsen!

Igår var det årsstämma i brf-föreningen och jag blev inröstad /invald i styrelsen för 2 år framåt, och det ska bli väldigt intressant eftersom det är första gången som jag bor i en bostadsrätt och dessutom så är föreningen ny och det händer mkt just nu med stambyte, säkerhetsdörrar, överklagan på balkonger, m.m......
Nu ska vi iaf äntligen få säkerhetsdörrar, och det ska bli så oerhört skönt att slippa höra alla ljud utifrån trapphuset, och få ett nytt lås, m.m.
Det var min gamla chef från Expert i Gallerian , Rickard Malmstedt som var med på mötet och pratade (sålde in) Dalocdörrar som han jobbar med idag, och det var jätte kul att se honom.
 
Men tyvärr så verkar det som sagt dröja med balkonger, det ligger som en överklagan högst upp nu, så denna sommar blir det ingen rosè på balkongen ....heller.:-(
OM vi inte får balkonger så kommer jag inte klara av att bo kvar, vilket jag tycker är super tråkigt eftersom jag älskar min lägenhet och trivs kanon bra, men att leva utan balkong är för mig som att leva utan luft.
 
Men nu när jag är med i styrelsen så kommer jag göra allt jag kan för att vi ska göra innegården mysig ordna en festkomitte , m.m......:-)
 
Ikväll kommer hon och ska hämta min soffa och jag är grymt besviken över Furniturebox som "lovar" 2-5 dagars leverans på sina möbler, men när jag ringde igår så pratade jag med en väldigt seg, oengagerad kille i telefon som gav mig beskedet att de skulle packa och skicka den , igår! VA!!!??? Jag beställde den i lördags och det var 4 arbetsdagar igår och den har inte ens lämnat deras lager så! Han bad inte ens om ursäkt för att det blivit försenat. Det tycker jag är riktigt dåligt med tanke på att jag dessutom ringt och pratat med dem ang detta innan jag beställde soffan och även varit i deras showroom i Barkarby, och ingen upllyste mig om att det var förseningar, så nu kommer jag inte ha något att sova på inatt förrutom min bäddmadrass, så om det är någon som har en extra madrass/säng som de kan låna ut så meddela mig gärna så fort som möjligt.
 
 
 
 

Fler studiobilder på Nicole!

Här kommer några fler bilder på våran välfotade älskling Nicole!
Jag älskar verkligen den nya bakrunden som vi hittade på fotomässan, den föreställer en gammal sliten trädörr.
 
Vill därmed också passa på att önska varma gratulationer till min svärson Sebastian som fyller år idag!
 
Vackra mor och dotter <3 <3
 
 

Äntligen fått mitt badrumsskåp!

Idag har de varit här och monterat upp mitt fina badrumsskåp, nu saknas bara handtagen, men jag är kanon nöjd!
 
 
 

Nicole 6 månader (imorgon)!

Fotade lite idag när Linda och Nicole var hemma hos mig!
Här kommer några smakprov!
Best friends <3
 
 
 

Dags för sommardäck!

Idag är jag ledig och då ska jag hinna med så mkt som möjligt och dessutom fyller min svärson Sebbe år.
Just nu är det 2 hantverkare här och ska sätta upp mitt badrumsskåp, och snart ska Simba och jag åka iväg och lämna bilen för däckbyte, och samtidigt ska vi ta en promenad.
Jag hade även hoppats på att min nya soffa skulle komma idag eftersom det skulle ta 2-5 dagar och idag är det den 4:e och jag är hemma, imorgon blir det värre, dessutom ska den gamla soffan bort imorgon kväll, och då har jag ingenting att sova i.
Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

Hejdå bäddsoffa!

Nu är det snart bye bye med min bäddsoffa, på fredag kväll hämtas den.
Det ska bli skönt att få en större soffa med myskänsla, och inte vit.
 
Den nya soffan komer förhoppningsvis ge mitt lilla hem mer kontrast.
 

Studiobilder på Nicole!

I söndags fotade jag Nicole och Linda i fotostudion och här är några bilder!
 
 
 
 

Satt upp tavlor!

Ikväll fick jag ett ryck när jag kom hem från jobb och Linda, Sebbe och Nicole, och började sätta in några nya studiobilder i min ena collageram och så bestämde jag mig för att sätta upp på dem på väggen ovanför min öppnaspis.
Så här blev det!
Visst blev det väl fint!?
Här kommer några bilder som jag tog i söndags innan vi åkte till fotostudion och fotade Nicole.
Mormors hjärta <3
Tea myser med Nicole.
 

Längtar efter nya soffan1

På fredg kommer de och hämtar min gamla soffa och jag har redan beställt den nya och hoppas verkligen att de kan komma på torsdag eftersom jag då är ledig och kan ta emot den. Det skulle ta 2-5 dagar, så det borde vara tillräckligt med 4. :-)
Det ska bli så skönt att äntligen få en soffa som jag velat ha länge (modellen och färgen), och då få plats med fler gäster och mer myskänsla och divan.
Sedan är det bara att börja räkna på och planera loft.
Så just nu är det (som vanligt) mycket på gång i mitt liv, och idag ska jag jobba ca 7-8:e dagen i rad, fast det är ju som sagt på 3 olika jobb så det är ju väldigt varierande.
 
 

Fotat Nicole i studion!

Igår kom Linda och Nicole till studion innan jsg började jobba och så fotade jag dem i studion, och bilderna blev kanonbra... Såklart, med de finaste motiven så är det ju inte svårt att få bra bilder.😜 
Bilderna kommer läggas ut här snart!
Här är ett smakprov på hur fin Nicole var.
 
Hon tyckte det var spännande med mormors glasögon.
 
Innan jobbet hann vi med den sedvanliga promenaden till Pampas med vovvarna och denna gång hade vi även med oss Tea som sovit hos mig från lördagen. 
Det blev dock inte mkt sömn då Simba strulade hela natten och väckte mig hela tiden och ca kl 4,40 var jag tvungen att gå ut med honom och han var lös i magen. 
 
Med tanke på att jsg just nu har 3 olika jobb så behöver jag vila, så inatt sov jag ensam.
 
Världens sötaste och goaste barnbarn på besök.
 

Nytt jobb!

NU är det officiellt, jag har fått ett nytt jobb på 75%-100%! :-)
Jag kommer förhoppningsvis kunna hoppa in och jobba lite till och från på Fuji iaf, eftersom jag älskar foto och det är ju det jag är bäst på och har gjort i hela mitt liv, men nu slipper jag jaga timmar.
Jag får en fast månadslön! :-)
Det känns sjukt bra, och mina nya kollegor verkar super trevliga och det är fart och fläkt och mkt att göra ,
vilket jag älskar. 
Jag är övertygad om att jag kommer att trivas kanonbra på mitt nya jobb! 
Jag har redag jobbat 2 dagar denna vecka, så jag har fått prova.
 
 

Soffan är beställd! :-)

 Nu har jag beställt min nya soffa och jag känner mig så nöjd.
Den kommer redan i veckan, och jag hoppas det blir på torsdag eftersom jag är ledig då.
Denna gång betalade jag extra för att få bärhjälp av en person, och jag hoppas att jag kan vara den andra,
dvs om det inte är någon annan vänlig själ som känner sig sugen på att hjälpa mig. ;-)
Det blev denna till slut med raka ryggkuddar för stilrenare och mer stabilt utseende, så jag får piffa med mina egna kuddar istället.
 

Full rulle till 110%!

Som ni förstått så är det ofta full rulle i mitt liv, och just nu är det mer än så t.o.m.
Jag grubblar över balkong , sovplats, bil, jobb, och dessutom har jag startat en singelgrupp på Facebook där vi nu blivit över 160 medlemmar, vilket är jätte kul, men allt detta tar mkt tid och tankeverksamhet.
Jag har nu ett 3:e jobb på gång, vilket gör livet lite krångligare för tillfället, men snart kommer att lätta upp mitt liv istället, så just nu jobbar jag 7 dagar i veckan. :-) Det roliga är att det inte ens känns jobbigt eftersom det är oilka jobb så är det bara spännande och ger mig extra energi.
 
Ikväll ska vi ha våran 10:e AW med singelgruppen och det är roligt att det fortfarande håller i sig med intresse och engegemang från medlemmarna, och det kommer alltid någon/några nya varje gång.
Jag kommer dock bara kunna vara där ett kort tag ikväll för sedan ska jag vara barnvakt åt Nicole ett par timmar, de har ju varit i Småland i drygt en vecka nu och jag har saknat dem så mkt.
 
 

Valt ny soffa!

Ikväll när jag slutat jobbet tog jag med mig Mona och åkte till Furniturebox showroom i Barkarby som öppnade i lördags , för att titta på sofforna som jag funderat på.
Jag åkte dit i tron om att jsg bestämt mig för bäddsoffan men åkte därifrån och hade bestämt mig, i samråd med Mona, att det blir den andra soffan.
 
 Jag tyckte mer om denna soffa, den var skönare , snyggare tyg och ben och mysigare utseende, dessutom är den billigare .

Röda tulpaner!

Igår kom Ingela över på middag till mig och hon hade med sig en bukett med röda tulpaner. :-)
 
Fotat med blixt.
 
 

Avslag för balkonger!

Jag är så grymt besviken och ledsen just nu då jag fått reda på att min efterlängtade balkong fått avslag från komunen, men vi har tydligen lämnat in en överklagan så vi får hålla tummarna att det går vägen.
 
Men om vi inte får balkonger, dvs om det visar sig att vårat hus är K-märkt eller något, så kommer jag vilja sälja och skaffa annat boende, med balkong eller uteplats. Jag kan ju inte klara mig utan balkong!
 
Jag har tittat lite på nyproduktion i Sumpan, och bl.a. "Elverket" som har börjat byggas, längs med Bällstaån.
 
Bl.a. denna lägenhet, en liten 2:a på 42 kvm är jag intresserad av.
Så här kommer husen att se ut.
 
 
Lite interiörbilder på hur inredningen kommer att kunna se ut.
 
 
Jag har även kollat hemnet med jämna mellanrum och pratat med min mäklare (Sveriges bästa 2014),
för att hålla koll på marknaden, och fått reda på att det sålts lägenheter i samma storlek och mkt sämre skick (dvs ej renoverade) och utan balkong för ca 2.7 milj i centrala Sumpan, så jag hoppas tjäna en slant på min som jag kan investera i en ny.
Men får vi balkong så stannar jag ev kvar ett tag!
 
Eller denna lght i Annedal!
Denna är egentligen bättre planerad och även billigare och större, än den andra.
 

Fått min soffa såld!

Äntligen har jag fått min soffa såld (och jag fick bra betalt), men den hämtas inte förrän den 16 april, vilket är toppen för då hinner jag fixa något annat att sova och sitta i. :-)
Så nu är det bye bye min ljusa bäddsoffa och in med en grå större soffa, och så blir det sängloft framöver, måste bara får ett kf på den.
 
Har tittat på bl.a. dessa modeller, som jag funderar på att köpa.
Denna är från Furniturebox (där jag köpte min stora U-soffa), och jag gillar tyget och fötterna.
 
Eller denna som är exakt samma tyg som min förra soffa, och dessutom bäddsoffa.
Har svårt att bestämma mig för vilken!?
Ska åka till deras Showroom på Östermalm denna gång och kolla.

Vackra tulpaner!

Jag älskar tulpaner och nu är det ju deras blomstrande tid, och jag kan ju inte låta bli att fotografera dem,
så här kommer några bilder på några vackra ljusrosa som jag fick av Mona igår.
 
 
 
 

Påskmiddag!

Idag har vi varit en sväng till IKEA och Mio och fått lite inspiration, och för att Mona ville köpa ett skåp.
Nu har jag en påskpaj i ugnen och hela lägenheten är rökfylld och brandlarmet sattes igång....hatar gasugn;
och snart kommer Mona och Vilda för att äta, så jag hoppas att den smakar gott till slut iaf.
 
 
Simba väntar otåligt!
 
 

Glad Påsk!

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk!
 
Själv ska jag jobba idag till kl 17 och sedan blir det den 9:e AW:n med singelgänget.

Imorgon lördag och Påskafton är jag ledig för en gångs skull, och det ska faktiskt bli skönt,
då kan jag sova ut och inte behöva gå hem så tidigt ikväll.
 
Igår fick jag lunchgäster innan jag stack till jobbet, det var Linda, Nicole och min bror Per.
Det blev en mysig lunch och dagen kändes så lång, fast det är ju idag som det är långfredagen.
 
Ha en toppen dag och kväll så hörs vi snart igen!

Mig lurar man inte så lätt!

 

April april din dumma sill...

Jaha då var det den första april igen, och idag får man passa sig så man inte blir lurad, själv brukar jag vara urdålig på att luras tillbaka.😄
 
Igår var det ännu en ledig dag ( är för många sådana just nu) och det gör att jag grubblar en del och haft en hel del huvudvärk på sista tiden.
Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart. 
En fördel med att vara ledig så mkt är iaf att jag får vara så mkt med mitt älskade barnbarn hennes första tid i livet och uppleva hennes framsteg, vilket är oersättligt, denna tid kommer ju aldrig tillbaka. 
Häromdagen hjälpte jag Linda att byta till sittdelen på vagnen för hon har nu vuxit ur liggdelen, och genast kändes hon mkt större.
 
Nicole är extremt tidig för sin ålder och hon har redan börjat krypa och säger enstaka ord som "momo", "hej", och några till.😊
Jag är så lycklig över att få ha denna möjlighet att bo så nära och kunna ses så ofta.
Igår blev det promenader och middag hos mig med mkt mys och bus.😍 
Men det var även en dag med allvar, betala räkningar och lämna tillbaka den rosa mattan ( sKa köpa den när jag känner att jag har råd), fär jag älskade den och den underbara känsla som rummet fick med den.
 
 
Provade solbrillor på Nicole när vi var på Ica.
Hon har redan fått sitt första påskägg från mormor och det innehöll en plastbok och en tunnare jacka.
 Kolla Simba i bakgrunden!😜
 

RSS 2.0