Blivit invald i styrelsen!

Igår var det årsstämma i brf-föreningen och jag blev inröstad /invald i styrelsen för 2 år framåt, och det ska bli väldigt intressant eftersom det är första gången som jag bor i en bostadsrätt och dessutom så är föreningen ny och det händer mkt just nu med stambyte, säkerhetsdörrar, överklagan på balkonger, m.m......
Nu ska vi iaf äntligen få säkerhetsdörrar, och det ska bli så oerhört skönt att slippa höra alla ljud utifrån trapphuset, och få ett nytt lås, m.m.
Det var min gamla chef från Expert i Gallerian , Rickard Malmstedt som var med på mötet och pratade (sålde in) Dalocdörrar som han jobbar med idag, och det var jätte kul att se honom.
 
Men tyvärr så verkar det som sagt dröja med balkonger, det ligger som en överklagan högst upp nu, så denna sommar blir det ingen rosè på balkongen ....heller.:-(
OM vi inte får balkonger så kommer jag inte klara av att bo kvar, vilket jag tycker är super tråkigt eftersom jag älskar min lägenhet och trivs kanon bra, men att leva utan balkong är för mig som att leva utan luft.
 
Men nu när jag är med i styrelsen så kommer jag göra allt jag kan för att vi ska göra innegården mysig ordna en festkomitte , m.m......:-)
 
Ikväll kommer hon och ska hämta min soffa och jag är grymt besviken över Furniturebox som "lovar" 2-5 dagars leverans på sina möbler, men när jag ringde igår så pratade jag med en väldigt seg, oengagerad kille i telefon som gav mig beskedet att de skulle packa och skicka den , igår! VA!!!??? Jag beställde den i lördags och det var 4 arbetsdagar igår och den har inte ens lämnat deras lager så! Han bad inte ens om ursäkt för att det blivit försenat. Det tycker jag är riktigt dåligt med tanke på att jag dessutom ringt och pratat med dem ang detta innan jag beställde soffan och även varit i deras showroom i Barkarby, och ingen upllyste mig om att det var förseningar, så nu kommer jag inte ha något att sova på inatt förrutom min bäddmadrass, så om det är någon som har en extra madrass/säng som de kan låna ut så meddela mig gärna så fort som möjligt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0